2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hogy lehet így vállalkozást üzemeltetni?

    Story 1: Párommal elmentünk gyűrűket nézegetni, volt egyedi elképzelésünk. Az ékszerüzletben azt mondták ezt így nem tudják megmondani, de küldjünk egy emailt, majd ott válaszolnak. Ennek 3 hónapja, azóta is válaszolnak ( ugyanígy jártunk még másik 3 üzlettel is... ).

    Story 2: Parkolóhelyet keresek, írok az egyiknek, hogy hogyan működik, mert az árak kint vannak, arról viszont egy szó sem esik, hogy hogyan működik a rendszer (kártyát kapok, rendszám alapján enged majd be a parkoló területére, mobil app, vagy egyéb). Ennek 2 hete, azóta se válaszoltak.

    Story 3: Értékbecslő hív, hogy akkor ki kellene fizetni a szolgáltatás díját (előre természetesen, ezzel nincs is gond), majd miután kifizettem és ő ki is ment megcsinálni a munkáját, viszont a számlát elfelejti elküldeni emailban. Többször is szóltam neki, azóta is semmi. Ennek is már 2 hete. A számla pedig kellene, különben a banktól nem kapjuk vissza a pénzt.

    Story 4: Drogéria oldalán nem elérhető egy termék (404), nem lehet megtalálni. Az oldalukon kint van az email cím, gondoltam szólok nekik. Egyből jön vissza a levél, hogy ezt az email fiókot nem figyeljük. Oké, akkor minek van kint és hova írjak? :F

    Ilyen nemtörődöm módon hogy lehet vállalkozást üzemeltetni? :U

    Fecogame 3 éve 106

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.