2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Dögunalom a (B)Logout

    Avagy hiányzik a balhé. ;]
    Persze ez csak vicc.

    Elegem van már a rengeteg ugyanolyan témájú bejegyzésekből, a sok hozzászólás gyűjtős topikokból, lásd Kinek mi(lyen)...?, az utóbbi időben vissza is vettem az olvasásból.
    Jó tudom, mindenki azt ír, amit a szabályok engednek. De ez már azért kezd tényleg kicsit unalmassá válni. Van néhány ember, akit a jelek szerint nagyon vonzanak az ilyen bejegyzések, engem nem.

    Sok a siránkozós írás is, többek között ez is oda tartozik. Valószínűleg azért született, mert ki kellett írnom magamból, hogy nem vagyok megelégedve az utóbbi időben az írások témájával.

    HA-HA-HA :U

    CséZé 14 éve 54

  • Scare prank

    Nemrég mutatták. Én fetrengtem. :))

    CséZé 14 éve 13

  • Megőrülök!

    Körülbelül egy hete kezdődött.
    Ültem a monitor előtt és arra lettem figyelmes, hogy a bal tricepszembe az ideg(?) "rázza" az egyik izmot. Időnként előjön és percekig abba sem hagyja, baromi zavaró.
    Mitől van ez? Valami megoldást tud valaki azon kívül, hogy menjek orvoshoz? Szerintem írtó gáz ilyen problémával elmenni.

    CséZé 14 éve 39

  • Amihez én hozzászólok...

    Azt vettem észre már hónapok óta, hogy az Itt szóltam hozzá oszlopban mindig van 1-2 törölt topic.
    Már csak azt nem értem, hogy én ölöm meg a topicokat vagy csak szimplán mindig beletrafálok az amúgy is törlendő bejegyzésekhez.
    Érdekes ez... ;]

    CséZé 14 éve 32

  • Hochdeutsch, plz!

    Március hónapban előfordult velem kétszer is egymás után az, ami eddig sohasem. Egy Alföld közepén elterülő város kocsmájában ki találkozik németekkel?
    Nem sokan úgy gondolom. Az első alkalommal még érthető is. Mivel szülinapra voltunk hivatalosak és az ünnepelt cserediák kapcsolatot ápol. Aznap este több német szót hallottam egy kisváros kocsmájában, mint magyart.
    Következő eset épp múlt héten történt meg. Egy másik szórakozóhelyen, de ugyanazon helységben.
    Többiekkel pont röhögtünk egy alakon, hogy milyen szép auschwitz-mintás inge van. Akkor még nem esett le, hogy akár még onnan is jöhetett volna.
    Hajnali 2 óra fele kimentem a szabadba kiszellőztetni a fejemet. Arra lettem figyelmes, hogy valaki dadog nekem némethez hasonlító nyelven. Rögtön rávágtam, hogy Hochdeutsch, please!
    Na, de kérem. Most akkor németül vagy angolul beszéljen szerencsétlen? Kicsit megzavarodott ő is. Így magyarul próbált meg nekem beszélni.
    Olyan helyre szeretett volna menni, ami már 2 éve bezárt. Így csak annyit tudott mondani, hogy Casablanca most, go!
    Gondolkodás nélkül válaszoltam neki: Casablanca ist closed.
    Ő magyarul próbált meg hozzám beszélni, én német-angolul hozzá. Szerencsére kis bíztatás után megértette, hogy be van zárva.

    Folytatás...

    CséZé 14 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.