2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Majdnem kinyírtam az egeremet...

    Történt ugyanis, hogy W7 alatt CoD2-ben nem működött a középső + az oldalsó gombok. Mit teszek ekkor? Irány a gyártó hivatalos honlapja, legújabb driver + firmware letölt, majd telepít. Kezdtem a driverrel. Telepítve, újraindítva, kipipálva.

    Jöhet a feketeleves, a firmware, telepítő elindít Start gomb lenyomása után hibernálva az egér. Várok-várok, majd kiírja a Win, hogy nem tudta telepíteni az illesztőprogramot. WTF?! Most mit csináljak? Ha áramtalanítom a gépet, akkor annyi. Telepítés újrakezdése, de semmi reakció. Jó próbáljuk meg, újraindítottam a gépet. Az egér még mindig nem mozdul. Mindent feltéve egy lapra kikapcsoltam a gépet, majd kihúztam az USB csatlakozóból az egeret, egy másikba bedugtam, majd ismét elindítottam a gépet. Az egér életre kelt. A driverben a régi firmware verziót írta ki.
    Jön a kérdés:

    Megpróbáljam megint? ;]

    CséZé 14 éve 7

  • Csomagváltás

    3-4 havonta szoktam nézegeti a T-Home honlapját csomagfrissítés miatt. Nagyjából két hete újabb csomagok voltak az oldalukon, emiatt nem tettem mást felhívtam őket a 1412-es telefonszámon csomagváltás ügyében.

    Eddig DSL Happy csomagom volt, ami 2Mbit/256kbit sebességgel bír, az új csomag 5Mbit/512kbit-es a T-Home szerint, de ugye tudjuk, hogy ez valamivel gyorsabb a valóságban. Ráadásul a két csomag közel egy árban van.

    A probléma abban van - és amiatt is írok ide - , hogy múlt hét szerdán azt igérték, hogy 5 napon belül átváltanak a megrendelt csomagra, nos azóta már eltelt több, mint tíz nap és még mindig semmi.
    Két napja küldtem nekik e-mail-t is ez ügyben, de válaszra sem méltatnak.

    T-Home, így nem szeretlek! :(

    CséZé 14 éve 23

  • Balmas Ujvaras

    Ez lenne ma a hivatalos neve annak a városnak, ahol élek, feltéve, ha a nagyravágyó román kormány megkapta volna Erdéllyel együtt a Tiszántúlt, én beleborzongtam, ahogy elolvastam a cikket.

    Belegondolva, hogy nem volt nekik elég az, amit a semmiért odaajándékoztak, na jó, elloptak nekik a nyugati nagyhatalmak már 1915-ben átrománosították az egész Tiszántúlt.

    A teljes cikk itt olvasható, a térkép pedig itt található.

    CséZé 14 éve 3

  • Szabadon választható

    Végre van (lesz) valami érdekes is az egyetemen, 3 hete járok, de eddig értelmét nem nagyon tudtam felfedezni, egyszerűen nem érdekel.

    Viszont; nem tudom ezelőtt, hogy volt, de újabban fel kell venni szabadon választható tárgyakat. Mivel eléggé focibuzi vagyok, így a Labdarúgás elmélete és gyakorlata tárgyat választottam. Hogy ebben mi a pláne? Közölték, hogy Buzánszky Jenő és Puhl Sándor is fog előadásokat tartani.
    Mondhatni, várom.

    Valami, amiért érdemes egyetemre járni - attól függetlenül, hogy este hattól nyolcig tart - , noha köze nincs a törzsanyaghoz.

    CséZé 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.