2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • SYDER - Podcast Mix 001 - Zenélgetek, zenélgetek... vagy legalábbis próbálok.

    Nekiálltam egy kicsit zenélgetni, mixelgetni. Gondoltam ezt megosztom itt a logouton is. Remélem tetszeni fog! ;) Ha gondoljátok kedvelhetitek az oldalam, valamint a mixcloudon is követhettek.

    SYDER - Podcast mix 001

    Tracklist:

    Dannic - Tombo (Original Mix)
    Adrian Lux - Teenage Crime (Thomas Gold 2012 Rework)
    Dada Life - Feed The Dada (Original Mix)
    Hardwell - Spaceman (Original Mix)
    Marcel Woods & W&W - Trigger (Original Mix)

    Facebook: [link]
    Mixcloud: [link]

    Andris837 11 éve 0

  • Átigazolási körkép 1.

    Ahogy én látom...
    Ezzel a sorozatommal a számomra érdekesnek vélt átigazolási "pletykákkal" vagy éppenséggel a már megköttetett üzletekkel foglalkoznék. Mivel szeretem a labdarúgást, szeretem a labdarúgással kapcsolatos híreket, ezért úgy gondoltam, hogy megosztom a véleményemet a témával kapcsolatosan.

    Rögtön egy magyar légiós "szomorú" helyzetével kezdeném.

    Juhász Roland

    A 29 esztendős hetvenhatszoros magyar válogatott hátvéd helyzete a "legszomorúbb" a véleményem szerint. Jelenleg a belga élvonalbeli Anderlecht védője. Még 2014 júliusáig szól a szerződése, de úgy néz ki körön kívül került. 2005 óta szolgálja a belga élcsapatot. Eredményei lenyűgözőek a csapattal: háromszoros belga bajnok, kétszeres ezüstérmes, belga kupa, valamint kétszeres szuperkupa győztes, illetve a Santiago Bernabéu-kupa döntőjében is részt vett csapatával. Elég szép eredmények nem de?!
    Értem én, hogy fiatalítani kell, értem én, hogy új edző, új szokások, új játékosok... de akkor is. Miért kell egy meghatározó játékost kitépni a keretből?!

    Folytatás...

    Andris837 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.