2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Esetem az állami vasúttal.

    Pár nappal ez előtt történt az eset amit mindenképp szeretnék megosztani veletek.

    Hazafele jöttem reggel az éjszakás műszakból. Ilyenkor a szokásos menetrend az, hogy elvisznek a kollégák a legközelebbi vasútállomásra és ott várakozom a vonatra. Ugyebár eléggé hideg volt, így bementem a "váróba".
    A váró igazából nem is váró, hanem a jegypénztár előtere. Se pad, se szék, se semmi amire az ember egy éjszakás műszak után letehetné a hátsófelét. Nem hiszem el, hogy a több mint ötvenmilliárd forintos beruházás keretén belül egy váróterem pár paddal vagy székkel ne lett volna kivitelezhető. Bezzeg padlófűtésre tellett. - Még jó. - Ezzel a dologgal kapcsolatban már több írás is megjelent. Az [origo] portál is foglalkozott már a dologgal például. A cikket itt olvashatjátok el részletesen.
    A másik dolog. A vonatomnak 7:39-kor kellett volna továbbhaladnia az állomásról. Már 40 volt és semmi információt nem közöltek velünk várakozókkal. Eltelt pár perc, gondoltam megnézem a telefonomon keresztül, hogy mennyit is fogok még várakozni. 13 perc késést mutatott a kijelző, de információt még mindig nem közöltek. Arra gondoltam, hogy nem működnek a hangszórók a "váróteremben". 49-kor bemondta a késést a "sínbohóc". 15 percet késik a személyvonat.

    Folytatás...

    Andris837 11 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.