2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ZTE V987: Kína, 2 SIM, 4 mag, 5 inch

Megszaporodtak Mobilarénán és Logouton is a kínai okostelefon tesztek, nyilván nem véletlenül...

[ ÚJ TESZT ]

Gyorsaság, programok sebessége, összefoglalás

Gyorsaság

Mindenféle szintetikus tesztet felejtve (mert az alapján keresztbe lenyelné az S2-t), érzetre-érzésre gyorsabb, mint az S2. Nem nagyságrendileg, de azért érezhetően.

Programok

Pár szó a programokról. Mint írtam, nem vagyok nagy játékos, most fent említett kettővel szórakoztatom maga, üres(ebb) perceimben. Ami megfigyelhető, az ITD lassabban töltődik be, mint S2-n. Viszont bent a játékban nem röccen meg, illetve míg a Galaxy igazi kazánná változott, ezen nincs jelentősebb melegedés. Temple Run-nál S2-nél előfordult röccenés - gondolom háttér-szinkronizálások miatt -, nos V987-nél nincs ilyen. A többi általam használt program nagyjából-egészében nem kihívás a telefon számára. Street View mint a villám, a böngészés ekkora képernyőn élvezetes, villámgyors, nincs probléma.


Net...

Azért csak találtam egy progit, ami bizony lassú. Importáltam az SMS-eimet, és van egy beszélgetésszál, ahol több mint 500 db SMS van. Nos itt bizony laggol, akadozik rendesen, ahogy pörgetem, és - ugyan csak pillanatokra - feltűnik a "Frissítés..." felirat. Nem tudom, ez mennyire a szoftver hibája, mivel az S2 nem ugyanezt az alap SMS kezelőt használta, de ott semmi ilyesmi nem volt. Az más kérdés, hogy az 500 db elég extrém szám nálam, amennyire lehet, kerülöm az SMS-t, írni nagyon keveset írok, kapni azért - bank , parkolás főleg - bőven.

Filmlejátszó

Én csak 720p-s cuccot néztem rajta, azt tökéletesen vitte. Annál nagyobbat az SD kártya mérete miatt egyelőre nem igazán áll módomban kipróbálni (vagy majd OTG-vel, bár nem tudom, 2,5" winchestert felismerne-e, ezt is ki fogom próbálni). Amúgy úgy vélem, felesleges is FullHD-t nézni rajta, pláne, hogy a kijelző is csak HD.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • ZTE Open: Néptelefon rókabőrben?

    Az alsó kategóriát szorongatja meg, tömegtermék lehet belőle megfelelő szolgáltatói árazás esetén.

  • Lenovo P780

    Lenovo P780: letisztult, elegáns, szinte tökéletes és főképp verhetetlen ár/érték arányú készülék.

  • HUAWEI Ascend G700

    Megint 4 mag. Megint 5”. Természetesen Kínából. Csupán egy a sok közül, vagy egyéniség a sok között?

  • LG G Flex bemutató

    Még ha a kijelző nem is a legjobb, a hardver, az akku valamint a szoftver szerethető telefonná teszi az LG újdonságát.

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.