2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

TDK LoR IP300 headset

Megint vettem hallójáratos fülest. Ezúttal mikrofon is van rajta, kérdés: megérte-e? Elöljáróban annyit, hogy ennyiért...

[ ÚJ TESZT ]

Használat és mérleg:

Ezeket az eszközöket az ember általában nem otthon használja. Általában, hiszen most is ezzel hallgatok zenét a gépről (Xonar DS, ha érdekel valakit), hátha jön még valami, amit bele kéne írnom a bemutatóba.

Már nem kell a magasakon emelni, belejött.

Utcán viselve a méret kissé megbosszulja magát. Nem, nem akar kiesni a fülemből, hiába nehezebb picit egy átlag műanyag darabnál. (Bár átálltam a vezeték fül mögötti elvezetésére, így kényelmesebb nekem.)

Arról van szó, hogy a szélzaj nagyobb az átlagosnál. Kipróbáltam bringán, és hangosabb kisebb társainál. (Nem bringázunk zéró hallással forgalomban, ugye?!) Gyalog ez nem is probléma igazán. A külső zajok szűrésére én közepest adnék, nekem a középső méretű gumiharanggal az átlagot hozza.

Ezt keresd, ha kell egy ilyen.

Összegezném az eddig leírtakat. Hangminősége jó, kategóriatársaihoz képest is. Külsőre nekem tetszik, de ez nem annyira fontos. Megvenném-e mondjuk egy JVC HA-FR201 helyett? (Ilyen van a családban összehasonlításnak, 8000 körül kapható). Meg. Ennek kicsit szebb a hangja, jobbnak tűnik a kábele, nem műanyag.

Én nagyon jól jártam vele 3000 forint alatti áron, de "teljes" áron is jó választás, ez a középkategória ennyiért van. Szegeden a "nagyteszkó" kínálatában még lehet, hogy fellelhető 2590-ért, nézzétek meg. Ha kell, vegyetek, ennyiért ajándék.

A végére az adatok:
Driver: 10 mm
Frek. átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Érzékenység: 91 dB
Ellenállás: 32 Ohm (a gyártó honlapján 16, de a dobozon ez van)
Drót: 1,2 m

Viszontlátásra, a kommentek közt találkozunk!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.