2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Sony SRS-X11 – társakkal együtt érzi jól magát

10 W-os hangszóróhoz jutottam hozzá, viszont keserű szájízzel adtam vissza a tulajdonosának.

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, kapcsolódás, hatótávolság, hívás

Megemlítendő az üzemidő, ugyanis a masina 10 órát bír ki tapasztalatom szerint maximum terhelés (tehát hangerő) alatt, ami több mint elég. A gyári kábellel körülbelül 5 óra alatt töltődik fel 0%-ról 100%-ra. Ha már gyári kábel! A Sony egy tisztességes hosszúságú kábelt mellékelt a hangszóróhoz, végre nem kell 20 cm-es kábellel bajlódni (már ha mindenképpen gyári kábelt akarunk használni).

A gyári tartozékok

Egyébként a Sony legalább 1,5 A kimenő teljesítményű USB hálózati adapter használatát javasolja, de az 500 mA és 1,5 A közötti kimenő teljesítményű USB hálózati adapterek is kompatibilisek a készülékkel. Töltés közben a jelzőfény narancssárgán világít; alap, bekapcsolt állapotban fehéren villog, míg csatlakoztatott állapotban fehéren világít. Ez a fény kellően erős, viszont nem zavar még besötétített szobában sem, már ha valaki van olyan elvetemült, mint én, és így is használja.
A kapcsolódás nagyon gyors és problémamentes, nem mintha aggódtam volna miatta. Említést tettem már az eszközben található NFC-ről és ennek előnyeiről is. Az a lényeg, hogy ha telefonunk NFC-képes, akkor a segítségével (pontosabban, ha összeérintjük a két eszközt), akkor egy-két másodperc alatt „rajta vagyunk” a hangkeltőn.

Az NFC gyakorlati használata

Van audiobemenet is, ez komolyabb magyarázatot nem igényel.
Egy telefon és egy tablet tesztelésével arra jutottam, hogy akadálymentesen a hatótávolság kb. 10-12, választófallal elválasztva 8, míg támasztófallal körülbelül 6-7 méter. Nem mondom, hogy kiemelkedő, de én emiatt még nem ütköztem semmiféle problémába.
Írok néhány gondolatot a hívás funkcióról is, viszont csak ismételni tudom magam, nem fogok ezután se így hívást lebonyolítani köszönhetően az igényeimet nem teljesen kielégítő mikrofonnak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.