2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Shure fejhallgató párnák bemutatója

Nézzük, milyen változást nyújthatnak különböző méretű és anyagú fejhallgató párnák a használat során.

[ ÚJ TESZT ]

Ráadás

Előbb említettem, hogy egy fi:zi'k-től kölcsön kapott 940 segítségével végeztem a tesztet, egész pontosan annak pótpárnáival. Szerencsére volt annyi időm, hogy a nálam töltött idő alatt ne csak a párnáit, hanem a fejhallgatót is kipróbáljam, amit meg is tettem. Íme pár szó róla, a teljesség igénye nélkül.

Azt tisztázni kell, hogy ez a fejhallgató másik kategória, minden szempontból a 440 felett áll, mind kényelem, kialakítás hang tekintetében. A kifordítható kagylók praktikussági szempontból sokat hoznak a mindennapi használat során. A hozzá adott kemény tok pedig kitűnő, minden kiegészítő elfér benne.

A hangja világosabb karakter, van egy kis magas kiemelése, ez egyeseket zavarhat, de nekem tetszik, ha hasonlítanom kellene a 440-hez, akkor a 940 párnás változat áll hozzá legközelebb (mily meglepő, ugye?), de annál minden tekintetben jobb, a mélyek pontosabbak, ez a többi tartományra is igaz, illetve részletgazdagabb.

Szinte csalódtam a 440-ben, mikor ez után visszatértem a bemutató készítéshez. Annyira meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy valószínűleg a nyár folyamán állandó bejelentett lakcímmel fog rendelkezni nálam.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.