2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Samsung LED TV

Az alábbi leírásban a Samsung UE40B7000WWXXH típusú LED televízió készülékét mutatom be részletesen.

[ ÚJ TESZT ]

Picture Perfect - Medi@ 2.0 - Anynet+

Picture Perfect

A televíziózás közben mindenki leginkább arra figyel, hogy milyen a készülék képminősége. Ezen készülék technológiája páratlan képminőséget biztosít az biztos. Tényleg leesett az állam. Olyan élmény volt, mikor először bekapcsoltam, mintha én is részese lennék a filmnek. Persze idővel hozzászokott a szemem. A beépített Mega Contrast lehetővé teszi a fényerő precíz szabályozását. Ezen technológia bármikor képes egyenként módosítani az egyes LED-ek fényerejét. Az így létrejövő erős színkontraszt mélyebbé, valódibbá teszi a feketéket.

A megdöbbentően valósághű képekhez a Samsung szerint 3 összetevőre van szükség: kontraszt, szín és tisztaság. A Mega Contrast a szürke, a sárga, és a magenta összes árnyalatát elénk tárja. A Wide Color Enhancer funkció a LED megvilágítással az összes pixelt erősen, vibrálóan jeleníti meg. A tévé képernyőjén ezáltal, minden szín - még a halvány színek is - természetesen és eredeti mélységében jelennek meg. A 100Hz Auto Motion Plus technológia az élek elmosódását is megszünteti, ezáltal egyenletessé és élessé téve a képeket.

Medi@ 2.0

A Medi@ 2.0 tartalmazza mindazon szolgáltatásokat, amelyeket a készülék alkalmaz és kihasznál. Többek között az Anynet+ funkciót, az Internet @TV,USB 2.0 Movie, Content Library funkciókat, e mellett támogatja a DLNA vezetékes vagy akár vezeték nélküli adatátvitelt és a BD Wise technológiát. A Medi@ 2.0 technológia gyors és könnyű hozzáférést biztosít egy rakás előretelepített alkalmazáshoz, vagy saját tartalmak kezeléséhez. Lássuk ezeket sorban, mi mit is jelent.

Medi@ 2.0 bemutatása - Samsung.hu

Anynet+

Szerencsémre még a televízió vásárlása előtt hozzájutottam egy Samsung HT-TZ315R házimozi rendszerhez is, amely szintén támogatja ezen funkciót, azaz az Anynet+-t. Ez nagyjából annyit jelent, hogy mind a tv-hez, mind pedig a házimozi-rendszerhez tartozó távirányító bármelyikével irányíthatom az összes berendezést.

Egy aranyozott végű Bandridge HDMI-HDMI kábellel kötöttem össze a két eszközt, így automatikusan felismeri a HDMI-CEC-nek hála. Nem kellett programozni, telepíteni, finomhangolni őket külön-külön, csak bekapcsoltam és használtam.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.