2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Samsung LED TV

Az alábbi leírásban a Samsung UE40B7000WWXXH típusú LED televízió készülékét mutatom be részletesen.

[ ÚJ TESZT ]

Dizájn - Egy művészi remekmű életre kel!

Dizájn

A jogvédett Samsung Crystal TV dizájn kristályosra fagyott vízcseppre emlékeztető formákat alkotott. A televízió világosan és tisztán tükröződő felülete egyedülállóan természetes hatást kelt. A Crystal TV dizájn sima vonalakkal, lágyan áttetsző felülettel és finoman egymásba mosódó színekkel teszi különlegessé a készüléket. A készülék lenyűgöző, olyannyira vékony, hogy szinte félti az ember. Függetlenül attól, hogy lényegesen nagyobb tv-ről van szó, mint amit eddig használtam, akkor is úgy éreztem, hogy a szobában hirtelen felszabadult egy csomó hely. Nyilván ez abból is adódott, hogy a Sony tv mélysége közel 50 cm volt.

Mindenesetre fantasztikus, hogy 2,9 cm-be mit bele nem tudtak varázsolni a Samsung mérnökei. Következzen pár kép magáról a készülékről és annak dizájnjáról.

Egy művészi remekmű életre kel!

A tv összeszerelése gyerekjáték volt. A készülék első indításakor pedig a varázsló segítségével beállíthatjuk a kívánt paramétereket. Állítható továbbá, hogy ki-bekapcsoláskor adjon-e köszöntő zenét, valamint a készülék elején ragyogó hatalmas vörös led világítson-e. A televízió talpán keresztül a készüléket egyaránt forgathatjuk jobbra-balra egyaránt maximum 20-20 fokkal. A televízió formavilága nagyon letisztult, tökéletesen átadja a Crystal TV dizájn minden elemét. Létezik teljes fekete színben is a tengerentúlon, de Magyarországra tudtommal csak a "BlackRose" néven emlegetett vörösbor színű modellek jutnak el. Mindenesetre én pont ilyet szerettem volna és azt kell mondjam elragadó a színvilága, igazán feldobja a szoba hangulatát.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.