2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Házimozi rovat

Samsung LED TV

Az alábbi leírásban a Samsung UE40B7000WWXXH típusú LED televízió készülékét mutatom be részletesen.

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés - Linkek

Összegzés

A készüléket egy elég nagy (országos lefedettségű) számítástechnikai boltban sikerült megvásároljam, kb. 2 hónapja Szegeden. Ekkor még volt lehetőség a boltban, úgymond az áfaemelés előtti 0%-os THM-el, kedvező kamatmentes részletfizetésre is megszerezni.

(Megjegyzés: Júniusban az ára 424.900 Ft- volt a készüléknek. A kedvező akció lehetővé tette, hogy az alábbi konstrukciót válasszam. Egy egyszeri 50 ezer Ft-os kezdő részlettel sikerült megvásároljam a televíziót, majd a fennmaradó 374.900 Ft-ot, 10 havi kamatmentes részlettel törleszthetem. Ezt csak a miatt írom le, mert azóta is áldom az eszem, - valamint páromét, hogy beleegyezett - mivel a vásárlás után 1 héttel már 519 ezer Ft-ba került ugyanezen modell, ami közel 100 ezer forintos emelkedést jelent. Mostanra a legtöbb helyen csökkent az ára, de még így is 499 ezer Ft-ba kerül ez a televízió ott, ahol én vettem. Igaz az is, hogy ahol én vásároltam, most egy 5.1-es házimozit kapsz a televízió mellé ajándékba, ami szintén Samsung.)

Véleményem szerint a Samsung ezen készülékével valami zseniálisat alkotott. Nem lennék meglepve, ha pár hónap múlva, ha csökken az ára, akkor más is e mellett tenné le a voksát. Addig is aki ki tudja használni a készülékben rejlő plusz dolgokat mindenképp vegye meg ha teheti, bátran ajánlom mindenkinek. Ha pedig nincs szüksége az extra funkciókra, akkor is érdemes egy kisebb modellen elgondolkodni a 6000-es szériában.

Linkek

Samsung hivatalos márkaoldal

Samsung hivatalos LED TV microsite

Samsung PC Share Manager szoftver letöltése (ver. 2.1 - WinXP/Vista)

Firmware fájl (UE40B7000WWXXH) letöltése (ver. T-CHU7DEUC-2004.0)

Firmware telepítési segédlet letöltése

Felhasználói kézikönyv letöltése

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.