2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Akár a méretét, a megjelenését vagy a hardverét nézzük, a készülék "támadás egy másik dimenzióból"!

[ ÚJ TESZT ]

Doboz, tartozékok

Az S6 egy világos pasztelltéglának tűnő dobozban érkezik, rajta pár infó, többek között a szín és a memóriakapacitás megjelölése.

Nagyjából csak arany színben volt elérhető, aminek igazán örültem, lévén, nagyon látványos, elegáns szín. Valóban kirí a tömegből, és mindezt úgy, hogy nem bazári, sőt kifejezetten ízlésesre sikerült.

A dobozban legfelül trónol a főszereplő, alatta pedig - egy kis tálcát felemelve - a tartozékokat találjuk.
Semmi túl extra: töltőfej, töltő- és adatkábel, valamint egy headset. Természetesen a mai trendeknek megfelelően minden tartozék fehér.
A töltő kellemes, kicsi, ízléses, a kábel is kellően vékony, kecses darab. Különlegességük a gyorstöltő funkció, aminek hála 1 óra 15 perc alatt lehet tele tölteni a teljesen lemerült akkumulátort. Sőt, a töltési ciklus elején még nagyobb sebességet mérhetünk, konkrétan percentként 2% energiát nyom a töltő a telefonba. Ennek hála, ha el is felejti az ember este töltőre tenni a telefont, a reggeli fogmosás alatt bele lehet préselni annyi energiát, amivel kihúzza a telefon, míg beérünk a munkahelyünkre.
A füles külsőre jobbnak tűnik, mint amilyen valójában. Kis szilikonsapkákat kapunk hozzá, aminek hála mérsékelten kényelmes, viszont a hangminőségben inkább csak a zászlóshajók közötti kötelezőt hozza. Ez számomra egy picit fájó pont volt, főleg azok után, hogy a Samsung szereti kihangsúlyozni, hogy az Edge Plus-ban az iparág egyik legjobb DAC rendszere dolgozik.

Persze, ha onnan nézzük, hogy valahogy a Level fülhallgatókat is el kell adni, akkor végső soron jogos, vagy legalábbis érthető, hogy nem kényeztetnek minket egy valóban high-tech fülessel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.