2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Akármi rovat

PH! Kompatibilis arckép – Pro

Hosszú szünet után, íme a befejező rész!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Ebben az arcképes írásomban, az egyik legmagasabb szinttel foglalkoznék, amely már a profi grafikusokat is meg-megizzasztja. Remélem, hogy ezen írásom is segíteni fog azoknak, akik az arcképkészítés fortélyait tanulgatják.

Úgy gondolom, hogy aki már ezen a szinten tevékenykedik, annak nem kell taglalnom, hogy melyik követelmény alatt, mit is értünk. A képekkel szemben támasztott feltételekről, >itt< lehet olvasni. Ha még kezdő vagy, akkor figyelmedbe ajánlom >ezt< a szintet. Itt nem csak az alapokat lehet elsajátítani, hanem az alapvető tudnivalókat is megtalálod az arcképekkel kapcsolatban.

Ahogy az eddigi írásaim során is, most is a Photoshop 7.0 CE nevű grafikai programot fogom használni. Ha valakinek más típusú, vagy fajtájú programja van, akkor sem kell pánikban esni, hiszen nagyon jó képszerkesztő programokkal kapcsolatos témák vannak itt a PH!-n, ahol bátran kérdezhet.

Most, a Hellraiser c. filmből fogom elkészíteni Pinhead kollégát. Egy ideig eltartott olyan témát keresni, ami már egy profi arcképkészítőnek is nehézséget okozhat, de végül kisegített engem ez a drága úriember:

megjegyzés: A cikk a kép elkészítését hivatott bemutatni. A cél az alap technikák megismerése, amelyeket majd mindenki a saját ízlésével, illetve a részletek megismerésével fűszerez a gyakorlat alatt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.