2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

LG G2 bemutató

Komoly kis masina ez a piac egyik legerősebb hardverével, mutatós külsővel, és néhány hibával. De nem bántam meg!

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Az LG igen ismert márka, dél-koreai székhelyű vállalat, a Samsung komoly riválisa. Sok eszközt gyártanak, legyen szó TV-ről, multimédia lejátszóról, vagy akár mobiltelefonról.
Még az okostelefonok korszaka előtt, a "feature phone"-ok idejében nagyon komolyan nyomultak a piacon, melyek közül több technológiai demonstráció volt, mint például az első Prada, az érintőkijelzőjével és felhasználói felületével. Ide lehetne még sorolni a Renoirt, és a KP500-t is. Nemcsak könnyen használhatóak voltak, hanem megfizethetőek is. Nem csoda, hogy idehaza komoly sikerük volt. Mindezek mellett jól is néztek is, mely az LG telefonoknak mindig is komoly erősségük volt.

Mai napig is viszonylag sok példányt találni a forgalomban

Az Android platform megjelenésekor, pedig legfőképp a középkategóriában tettek le sikeres telefonokat az asztalra, mint a GT540, vagy a P500 (az Optimus család tagjai).
Valamint ők lépték meg elsőként a kétmagos processzorral felszerelt telefont is, ez volt az Optimus 2X, viszont ezután, talán már nem komoly résztvevőként voltak a piacon. Az egyik lehetséges probléma a szoftveres támogatás volt, még a magasabb kategóriás telefonok esetében is, csak később esetben kapták meg az újabb firmware-eket jobb esetben, ha egyáltalán elkészültek.

Manapság az okostelefonok, amik igazán kelendőek

Itt jött nagyon jól, mikor a Google őket kérte fel az új referenciatelefonjuk megalkotásához. Ez lett a Nexus 4, mely a mai napig egy jó árú, kellemes tudású, szép androidos masina. Nem egy-két ismerősöm napjait segíti, és azóta is elégedettek vele. Nemrégiben megjelent a Nexus 5 is, mely mai tesztalanyomhoz hasonló képességekkel bír. De most másról lesz szó, ez pedig a G sorozat legerősebb tagja, a G2.

Mai szemmel sem mondanám elavultnak, sőt!

Kis megjegyzésként írom csak le, hogy mennyire nehezen sikerült egy ilyen példányt beszereznem, fekete színben. Ugyanis a kiszerelés, amit kerestem ezen az áron, rendszerint fehér színben volt kapható. Végül is, csak összejött. Nézzük meg közelebbről a gépet!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • LG G3 és LG G Watch R

    Manapság divatos az okosóra és okostelefon kombinációja: lássuk mit tud az LG házon belüli kombó megoldása!

  • LG G2 LCD és digitalizáló csere otthon

    Súlyos ezreket takaríthatunk meg, ha magunk csináljuk. Maximum a kapcsolatunk megy rá!

  • Logout TV: LG G4, a G-pont

    Az LG G-sorozat legújabb tagját vizsgáljuk meg, amely bőr hátlappal tűnik ki a tömegből, de sok újdonságot is kapott.

  • Custom ROM-ok világa

    Növekedhet a sebesség, jobb lehet a multitasking, de lehet, hogy ezekért a kamera minőségével fizetünk.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.