2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

LEGO 75060

Firespray 31, a családi örökség: kockapakolgatás Star Wars témakörben, plusz a szokásos némi xtra.

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés és az ígért xtra

Maga a készlet nekem maximálisan adta, az összerakás pontos időtartama sajnos a feledés homályába veszett, de ez úgyis különbözik mindenkinél, mert van, aki válogat, van, aki ömleszt, a még nagyobb kihívás/élvezet miatt. Van, akinek rááll a keze, van, aki szöszmötölős, mert minden percét ki akarja élvezni – meg amúgy sem siet sehova az emberfia, ha legózik :).
Szóval ismét sikerült egy nagyon jó készletet összedobniuk Legóéknak, amit élvezet volt összerakni, és utána is elégedetten nézegeti az ember a polcon vagy egy vitrinben.

Ami pedig az Xtrát illeti, az alapkoncepció a tavalyi Valentin naphoz kapcsolódik /bár nem igazán szoktuk ülni/, de úgy voltunk vele, hogy ha már a Lego volt olyan kedves és kiadott egy seasonal Valentin napi készletet /gonosz Lego/, akkor kicsit továbbgondolom ezt.
Találtam is egy angol céget/üzletet, akik 3D nyomtatással foglalkoznak, és ha elküldi az ember a megfelelő képeket, nyomtatnak egy lego kompatibilis fejecskét, szóval kb. mindenki lehetsz a nagy Lego univerzumban :D.

Így esett, hogy megrendeltem magunkat. Szerencsére volt olyan kép a páromról, ami megfelelt az elvárásoknak, így titokban maradhatott a dolog, és kb. 2-2.5 hét alatt el is készült volna a cucc, de ha jól emlékszem, az egyik gépük pont megadta magát, így kb. 1 hetet csúszott a szállítás, de az öröm annál nagyobb volt.
Itt is van a Valentin napi kép rólunk, illetve én is bepattantam a Slave pilótafülkéjébe.

Aki kedvet kapott a rendeléshez, innen megteheti, most éppen februári akciózás van. Illetve a weboldalukról is lehet rendelni, csak ott most karbantartanak.

Ennyi fért a mostani pakolgatásba, a következő terápiás kezelés autókázás lesz, a 10252-es Beetle formájában. A közeljövőben a Lego Batman mozifilm apropóján 2 készlet biztosan beszerzésre kerül, illetve annál a bemutatónál is lesz majd xtra tartalom, addig is mindenki menjen vissza legózni...

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.