2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

iRobot Roomba 560: itt a robotkorszak

Takarítson helyettünk a robot: ez nem sci-fi, ez már a jelen!

[ ÚJ TESZT ]

iRobot Roomba 560

Ez a cikk azért íródott, hogy megismertessem veletek az iRobot Roomba 560-as Takarító robotot, amelynek idestova már lassan egy éve boldog tulajdonosa vagyok, jobban mondva vagyunk.

Tehát 2011 április 14-én megrendeltem Amerikából a „szerkezetet”. Ezt az előző cikkemben is megemlítettem, ami az eBay-ről szólt. Mondanom sem kell sokkal olcsóbban jutottam hozzá, mint ha itthon vásároltam volna.
Sajnos ez most nem mondható el, mert közben olyannyira felment az ára (no meg a pénzünk is romlott), hogy nem érdemes már kintről megrendelni, főleg úgy, hogy garancia sincs rá ebben az esetben.
Nekem 70 000 Ft-ba került akkor, itthon 120 000 Ft körül tudtam volna megszerezni, persze azt garanciával. Ehhez nincs, de nekem így is megérte, mert szinte az összes alkatrész megkapható hozzá az eBay-en, aránylag olcsón és nekem a szét és összeszerelés, szervizelés nem okoz problémát. Eddig még nem kellett hozzá semmit rendelnem, tökéletesen működik.

Alig vártam, hogy megérkezzen, mindig is szerettem az ilyen okos műszaki dolgokat és annyi jót olvastam már róla, hogy teljes izgalomban voltam az első beüzemeléskor.

Hát nem csalódtam, már az első pillanattól kezdve öröm volt nézni, ahogy végzi a dolgát és sertepertél a lakásban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.