2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

IBM PC300GL Second Edition

Régi-új számítógép építése

[ ÚJ TESZT ]

IV. Tapasztalatok

Bekapcsolás után hipp-hopp felállt a rendszer, tiszta Windows, rendes ház. Driverek és programok után azért lassult valamennyit, de még mindig fényévekkel gyorsabb a Celeronnál. Feltűnt, hogy nem szaggatnak a Flash videók, ha valamire rákattintok, az elindul, nem gondolkodik, hogy most mi legyen. Bátran lehet DVD-t írni, közben a Spybot sem fekteti két vállra a Sempront. Bruttó 8.000 Ft-ért ennél jobb vétel azt hiszem, nincs.

Melegedésben és hangban is nagyon jól teljesít. Amitől féltem, hogy a merevlemez kerregését átveszi a ház, szerencsére nem következett be. Hallani ugyan valamit, de bőven elviselhető. A ventilátor nagyon kellett, 33 fokon tartja a winyót. A gépház szobahőmérsékletű, a táp épphogy csak langyos levegőt fúj.

Mivel volt otthon sok apróság, amit nem kellett venni, összesen 18.000 Ft-ot költöttem rá.
Sokkalta gyorsabb az előző konfigurációnál, miközben harmadannyi helyet foglal és feleannyit fogyaszt, halkabb és olcsón bővíthető. Az asztalra lett téve állítva, lentre pedig 4 gumiláb került. Kéznél van az optikai meghajtó, a bekapcsológomb, az USB port, fektetve pedig a TV alatt elláthatja a HTPC funkcióit is. Majd egyszer.

Ez lenne a 300GL Second Edition, köszönöm, hogy elolvastad!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.