2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC One X - Forró tepsi

A HTC csúcsmodelljének ára nem is lenne olyan vészes, ha nem lenne ilyen sok hibája.

[ ÚJ TESZT ]

Üzemidő, összegzés

Üzemidő, összegzés

Adatkommunikációs téren nincs probléma, 4 sávos GSM és HSDPA modullal van felfegyverkezve. Van Wi-Fi (a/b/g/n), Bluetooth (4.0), NFC, DLNA és GPS. A GPS villámgyors, tartja is a jelet.

A böngésző nagyon patent. Nem akad, gyorsan betölt, tördeli a szöveget, és egy ekkora kijelzőn már élvezetes a böngetés. Flash természetesen van, és a komolyabb weblapok sem okoznak fejtörést a gépnek.

Az akkumulátor egy 1800 mAh-s lítium-polimer telep. Nem túl acélos, ahogy az üzemidő sem. Kemény használattal 1 napot sem bír, nem mertem úgy elmenni otthonról, hogy egy töltő ne legyen nálam. Készenlétben is gyorsan merül, viszont szinkronizált folyamatosan. Tehát maximum 1 napot bír ki a készülék, ez nagyon nem tetszett benne.

A készülék ára 130 Mátyás bankjegybe kerül. Nos, nem is lenne ez olyan vészes, ha nem lenne ennyi hibája. A sérülékeny, kotyogó kamera, a sok helyen előjövő kijelző behullámzás, mely a kijelző szélén való nyomástól keletkezik, és az igen gyenge üzemidő.
Ezek idegesítő hibák, nem tudja feledtetni a Sense felület, a gyorsaság, és a szép kijelző. Vetélytársa van jó pár, köztük az LG Optimus 4X HD, mely 100 ezer forint körül kapható már, vagy a Samsung Galaxy S3, ez 130 ezer körül miénk is lehet. De ott van a kicsit gyengébb hardverű Sony Xperia T is, 130 ezerért. Tehát mindenki szétnézhet a piacon, hogy melyik készüléket szándékozza megvenni. Én a hibák miatt egy Tetszett pecséten filóztam, de a jó szoftver, szép kijelző miatt egy gyenge Ajánlott pecsétet sütök rá.

A készüléket a HTC Magyarország biztosította.

sdd2

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.