2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC One X - Forró tepsi

A HTC csúcsmodelljének ára nem is lenne olyan vészes, ha nem lenne ilyen sok hibája.

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Multimédia

A fényérzékelő szenzor 8 megapixeles, autofókuszos, BSI szenzoros. Egy ekv. 28 milliméteres lencséről van szó, ez F/2.0 fényerővel rendelkezik. Így több fényt enged be az átlagos F/2.4 fényerővel érkező konkurenseinél. A kameraszoftver rengeteg dolgot enged piszkálni, például ISO, fehéregyensúly, mosolyrögzítés, stb. A kamerának viszont van egy tréfás része sajnos, mégpedig ha megrázzuk a készüléket, hallani, ahogy kotyog. Nos, ez egy csúcsmodellnél nem elfogadható hiba. A képek minősége nem ebbe a kategóriába való. Sajnos mos a kameraszoftver és nem elég élesek a képek. Ez a hibája, amit felfedeztem, ez viszont komoly baki.

[link] [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

Videózás FullHD felbontásban történhet, 23 képkocka/másodperc sebességgel. Az időjárás nem kedvezett, és már nem is fog nagyon, ennek fényében nézzük meg az eredményt, IDE klikkelve.

Zenei téren teljesen rendben van minden. Hangszínszabályzó, albumborító, ID3 tagek alapján szűr, és minden finomsága megvan. A külső hangszóró képes torzítani max. hangerőn a magas és mély hangokat, de ezen kívül nincs rá panaszom. Fülhallgatóval nagyon szépen szól a kicsike.

A videólejátszással nincs probléma, ahogy az elvárható a Tegra 3-as hardvertől. MP4, Divx nem akadály, de ezeken kívül is elég sok formátumot támogat még.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.