2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC One X - Forró tepsi

A HTC csúcsmodelljének ára nem is lenne olyan vészes, ha nem lenne ilyen sok hibája.

[ ÚJ TESZT ]

Külső

Külső

A készülék anyaghasználata prémium minőségű. Selymes tapintású műanyagból készült, néha azonban kissé csúszósnak tűnhet. Fizikai mérete 134,4 x 69,9 x 8,9 milliméter és 130 gramm. Elég vékony lett a cucc, de a méretei majdnem teljesen használhatóvá teszik a nagy kijelző ellenére is. Összeszerelési minősége is kiváló a unibody háznak köszönhetően.

A tajvani gépezet előlapját egy 4,7 hüvelykes, Super IPS LCD 2 panel foglalja el. Felbontása HD, azaz 720x1280 pixel. Színei nagyon szépek, betekintési szöge nagyon nagy, és pixeleket keresve se találunk. A kijelző tényleg olyan, mintha rá lenne festve minden, és egy Gorilla Glass üveg védi a karcoktól. A képernyő alatt 3 kapacitív gomb található (vissza, home, alkalmazásváltó). A megjelenítő felett a HTC logója található, felette a hangszóró terpeszkedik, ennek lukacskáit magából a burkolatból lukasztották ki, és az egyik kis lyukban bújik meg az állapotjelző LED. Tőle jobbra egy előlapi kamera van besüllyesztve, felbontása 1,2 megapixeles és HD videót tud rögzíteni.

A jobb élén a hangerő gombpáros árválkodik, a tetején jobbra a ki és bekapcsoló gomb tanyázik, tőle balra egy 3,5 mm-es Jack csatlakozó és a másodlagos mikrofon van.

A bal felén a microUSB kapott helyet. Az alsó élen jobbra egy mikrofon kukucskál ki. A cucc élein egy fényes keret fut körbe.

A hátlap a már említett selymes tapintású, matt műanyagból készült. Alul a telefon adatait feliratozták, felette a hangszóró bukkan fel egy beats audio felirattal karöltve. A hátlap szélén jobbra egy speciális dokkolóaljzat kapott engedélyt az elhelyezkedésre.
Középen egy méretes HTC felirat olvasható, felette egy kidudorodó, fém keretben megbújó optika ül melyhez kapunk egy LED-es villanót is. A kamera igen sérülékeny, könnyen karcolódik a lencse üvege és maga a fém karima is, ez mindenképpen negatívum.
Tőle balra a microSIM tálca található, amire ráírták a készülék IMEI kódját.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.