2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Incredible S tippek és trükkök

Avagy mivel bővíthetjük ki lehetőségeinket a HTC 4"-es készülékén.

[ ÚJ TESZT ]

Egyéb trükkök és tippek

Egyéb trükkök és tippek

GPS-jel erősítése

Ezzel a kis kiegészítővel a készülék GPS-vevője az eddigi 2-3 vagy több perces műholdbefogás helyett melegindítás esetén kevesebb, mint 1 perc alatt fogja be a jelet! Letöltés INNEN.

Chainfire 3D

Ez a kiegészítő csak root-tal működik! A kis progi segítségével (többek között) Nvidia Tegra2 250 processzorra írt játékokat futtathatunk (mint például a Pinball 3D), a program emulálja a processzor drivereit. A telepítés után a progiban CF3D driver / Install CF3D driver and restart (újraindítás a telepítés után). Ezután az Install plugins/shaders menüpontban a mellékelt három zip fájlt (1,2,3) fel kell tenni, majd az Nvidiát kell kiválasztani (amennyiben tegrás játékot akarunk játszani). Letöltés INNEN.

CPU-tuning

Ez már igazi kockáknak való művelet, itt lehet játszadozni a proci órajelállításával, aminek leginkább két értelme van: egyrészt csökkenthetjük a készenléti fogyasztást az órajel csökkentésével, így jelentős üzemidőt lehet vele nyerni; másrészt ondemand módban (azaz, amikor szükség van rá) növelhetjük az órajelet (OC - OverClock) a zökkenőmentesebb működés érdekében (ezzel nagyon vigyázni kell, mert kernel és romfüggő is, hogy mennyire marad stabil a művelet után a készülék). Utóbbi esetben lehet még segíteni, ha jobban melegedne a készülék, a feszültségcsökkentéssel (UV - UnderVoltage). Több ilyen progi is van, a legismertebb a SetCPU, de van még például a szintén népszerű OC/UV Beater2, az AnTuTu CPU Master (ezekben több különböző profilt is be lehet állítani!), a Virtuous OverClock Controller (a régebbi Virtuous-romok kiegészítője) vagy a Daemon Controller (az EhabFG-féle romokban).

Amint elérhető lesz egy-egy újdonság, azt itt lehetőségeim szerint mihamarább frissíteni fogom.

Amennyiben nem értenél valamit, vagy észrevételt közölnél, megteheted itt vagy a készülék tesztjének topikjában. Előre is köszönöm szépen, hogy végigolvastad a cikket! :)

Maxentius

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.