2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Incredible S tippek és trükkök

Avagy mivel bővíthetjük ki lehetőségeinket a HTC 4"-es készülékén.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető

Bevezető

Azért hoztam létre ezt a cikket, mert itt bővebben bemutathatom a készülékkel kapcsolatos trükköket és tippeket, mint például az s-off, a root, és egyéb apróságok hogyan tehetők fel. A hivatalos Mobilarena-teszthez kattints IDE. A teszt topikjában vagy akár itt is további kérdéseket tehetsz fel.

Először is, hogy ne csak száraz kockulás legyen az egész cikk, lássuk először röviden, hogy mit adnak a készülékhez:

- A készülék, benne az akkumulátorral és egy 8GB-os microSD kártyával.
- Általános HTC headset, hívásfogadó és számléptető funkcióval.
- USB kábel (ez szolgál a töltő zsinórjaként is).
- Hálózati USB töltőfej (ehhez kell egy szabványos microUSB kábel, amit a doboz is tartalmaz).
- Szokásos papírok (rövid használati útmutató, jótállási feltételek, stb.)

A készülék specifikációi részletesebben, lényegre törően:

- Méretek: 120 x 64 x 11.7 mm

- Súly: 135,5g

- Operációs rendszer: Android 2.2.1 (FroYo), ami december 8. óta frissíthető 2.3.5-re (Gingerbread), amire már az újabb Sense 3.0 felhasználói felületet rakta a gyártó az addigi Sense 2.1 helyett, július 3. óta pedig 4.0.4-re (Ice Cream Sandwich) frissíthető, a Sense verziószáma pedig 3.6-ra ugrott.

- Kijelző: S-LCD technológiájú, 16millió szín megjelenítésére képes, WVGA (800 x 480 pixel) felbontású és 4" átmérőjű panel. A kijelző betekintési szögben, kontrasztban elmarad a konkurencia csúcstechnológiáitól (SAMOLED+, NOVA, IPS), de ez a különbség csak akkor jön ki, ha egymás mellé tesszük a készülékeket, a mindennapi használatban így is bámulatos, amit tud. Összesen 4 egyidejű érintést tud hiba nélkül feldolgozni.

- Hardver / SoC (System On Chip): Az Incredible S szívét egy 45nm-en gyártott Qualcomm MSM8255 alkotja melyben egy 1 GHz-es órajelen dolgozó Snapdragon Scorpion processzor van egy Adreno 205-ös grafikus gyorsító társaságában.

- Memória: 768MB RAM és 1,1 GB alkalmazások telepítésére fenntartott tárhely.

- Kamera: 8MP-es, maximálisan 3264x2448 pixel felbontású képek készítésére képes, autófókuszos elsődleges kamera és 1,3MP-es felbontású másodlagos kamera áll rendelkezésünkre. Az elsődleges kamera dolgát 2 LED villanóból álló vaku segíti rossz fényviszonyok mellett, valamint arcfelismerés, GPS koordináta hozzárendelés (Geotagging) bővíti a repertoárt. Videókat maximálisan 720p-ben képes rögzíteni a készülék 30 képkocka/másodperces sebességgel.

- Csatlakozók: A készülék tetején foglal helyet a 3,5mm-es jack csatlakozó. Valamint a baloldalon az alsó saroktól kb. egy ujjnyival feljebb az USB 2.0-ás csatlakozó.

- Adatkapcsolat / kommunikáció: Bluetooth 2.1, GPRS, EDGE, HSPA 14.4 Mbps/5.76 Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot.

- Akkumulátor: Li-ion 1450 mAh.

Gyakori kérdések: a teszt topikjának első hozzászólásában találhatók.

[Hivatalos oldal] [Összehasonlítás a Galaxy S Plus-szal]

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.