2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Doogee DG800 Valencia – Kutyi megérkezett

Elég hardver, korszerű szoftver, sok meglepetés és bomba ár, ez amit a Doogee kínál 120 dollár alatt.

[ ÚJ TESZT ]

Összegzés

Szerintem ez egy újabb olyan kínai okostelefon, ami ár-érték arányban nehezen talál kihívókra. A legújabb rendszer mellett felvonultat egy rakás extrát. A kedvesem (felhasználó) véleménye közel egy hónap után abszolút pozitív, nagyon szereti, tetszik neki a telefon kinézete, az ikonok egyszerű szépsége. Mióta megvan, sokat használja, az akkumulátor ezért is merül gyorsan.

Az egyik vicces szórakozása, hogy a kamera hangvezérelhető. A capture szóra fényképez a telefon, ő kitalálta, hogyha megfelelő hangsúllyal mondja: egy sör ezzel is megbízhatóan exponál :).Fülhallgatót kell hozzá venni másikat, mert amit mellé kapsz, azt csak egyszer hallgatod meg, aztán kidobod a kukába.

Fényképezés

A kamera használatánál nem csak a megapixelek száma számít, és ráadásul sokszor egyéni ízlés dolga is, hogy kinek mi tetszik. Ezért a fényképező tesztelésénél az összehasonlító elemzést választottam, 4 versenyzővel ugyanabból a pozícióból azonos időpontban készítettem a képeket. A résztvevők: Referenciának egy Canon 550D alap objektívvel teljesen automata módban, egy iPhone 4S, a THL T100S és a tesztalany Doogee. A képeket azonos méretűre kicsinyítem és feliratozom, de itt eredeti méretben több képpel megnézhetitek egyéb érdekes screenshootok társaságában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.