2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Epoch EBS-016 bluetooth hangszóró tapadókoronggal

Remek kiegészítő a telefonokhoz és tabletekhez videó-, filmnézés, zenehallgatás, vagy játékok stb. során.

[ ÚJ TESZT ]

Mindennapi használat során

Vajon beváltotta a hozzá fűzött reményeket? Be. De azért ennél bővebben is kifejtem.

Kezdjük a tapadókoronggal! Ahogy a fotón is látható, remekül tapad a kicsike. Hangoskönyv...

Epoch EBS-016

A telefonon fekvő módban nem sok mozgásteret enged :

Ám a tableten már sokkal kényelmesebben lehet használni:

A telefon/tablet hátuljára javasolják feltapasztani használat közben. A telefon hátuljára rakva elég kicsi a dőlésszög, ám egy tablet esetén már lehet vele játszani, viszont ekkor a hangszóró velünk ellentétes irányba lövi ki a hangot. Jómagam vagy az asztalra teszem és ekkor felfelé sugároz, vagy az oldalára fektetem és magam felé fordítom. Emellett aktív használat során érdemes becsukni az oldalán található kis ajtót, mert ekkor nagyon jól szól. Jó hír, hogy töltés közben is üzemel.

Az oldalán található gombokkal léptetni lehet a zenét. Itt található még egy mikrofon bemenet is, ugyanis a hangszóró alkalmas a telefonbeszélgetések lebonyolítására is (igaz, ekkor kissé dobozhangú a beszélgetés):

Epoch EBS-016

Természetesen ki lehet kapcsolni azt a funkcióját, ezáltal a privátnak szánt telefonbeszélgetéseink véletlenül sem a hangszórón szólalnak meg:

Epoch EBS-016

Ha az MX Player alól játszok le egy filmet, akkor be kell kapcsolni a szoftveres audió dekódert, különben nem szólal meg a hangszóró:

Epoch EBS-016

Kipróbáltam még játék során, illetve aktívan használom YouTube nézése közben, zenehallgatásra a telóról, online rádióhoz és a WhatsApp hangüzenetek lehallgatására is. A hangminősége megfelelő.

Az aksi kb 2,5-3 órás lejátszást tesz lehetővé - vagyis egy filmet gond nélkül meg lehet vele nézni, még ha éppen nincs is konnektor, vagy power bank a közelben. Mivel aksiindikátor nincs a hangszórón, így nem tudjuk, mikor fog lemerülni. Engem ez nem igazán zavar, mivel otthoni környezetben használom és bármikor rádughatom a laptopra tölteni. Töltés közben pirosan világít benne egy led.

A 10 méteres hatósugarat nem tudom kipróbálni, ugyanis a lakásban nem tudok megtenni ekkora távolságot egyenes vonalban. Azt viszont elmondhatom, hogy mikor egy tömör betonfal a hangszóró és telefon közé kerül, akkor megszakad a lejátszás (panelban lakom).

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.