2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

ASUS X550DP Notebook

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hűvös palmrest, USB 3 portok, lapos kivitel, kiváló multimédiás eszközök és bővíthető memória: nekem bevált!

[ ÚJ TESZT ]

Belbecs

RAM:

A laptop ezen konfigurációjában alapból 4 GB RAM van. Az alaplapon 2 slot található, amiben 1x4 GB DDR3 notebook RAM található. Nekem kicsit kevés a 4 GB, mert amikor több dolgot futtatok egyszerre, akkor néha swappol. Ekkor kezdődnek a problémák, mert szaggat, és bezárni sem lehet a dolgokat. Szóval szerintem érdemes bővíteni!

Processzor:

A notebookban egy szép AMD A8-5550 processzor csücsül, ami 4 magos, és 2,1 GHz. Ugye ezt egy laptop esetén körülményes bővíteni, de nekem elég. Én nem vagyok tesztelő, sem szoftverfejlesztő, akinek brutálisan erős gép kell, de ettől függetlenül minden szépen fut rajta.
Néha azért természetesen nekem is súrolja azt a határt, amit el kell viselnie egy processzornak, de akkor azért inkább a RAM fut ki. (Sony Vegas)

Tárhely:

Ugye a mi esetünkben az alap tárhely 500 GB, mégpedig merevlemezen, ami itt nagyon lassú. ! Maga a mérete szerintem mindenre elég, minden program, felhasználó, játék elfér rajta, ha nem szemeteljük tele.

Mondjuk, akinek a munkájához kell a tárhely, vagy filmeket tölt le jó minőségben, annak ajánlok külső merevlemezt, vagy normálisat, mert azok számára ez nagyon kicsi lehet!

Tesztek:

SuperPi

3DMark - Ice Storm

3DMark - Cloud Gate

3DMark - Sky Diver

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.