2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Android X15i - a kínai csoda

Olcsó, nagy tudású, mégis korrekt minősége... vagy mégsem?

[ ÚJ TESZT ]

Multimédia

Multimédia

A sok pozitívum mellett első használatkor be kell látnunk, bizony ezt a telefont nem fényképezésre fogjuk használni. Az 5 megapixelesnek kikiáltott hátsó kamera finoman szólva sem az a profi cucc, az első 1.2 megapixeles ezek után pedig már csak úgy van, talán a lányoknak vészhelyzetben tükör helyett tesz némi szolgálatot.
A hátsó fényképező mellett lévő HD felirat csak afféle marketing fogás, de a képeket elnézve fixfókusszal operál, és nélkülöz mindenféle minőségi anyagot.

Csináltam pár képet. Igaz már nem tökéletesek a fényviszonyok, viszont a lényeg látszik. A videó felvétellel már meg sem próbálkozom.

Lámpafénynél a fürdőben:

Íme a csodálatos vaku, ami maximum zseblámpaként ér valamit:

Képnézegető terén maradt a szokásos android hozomány erre nem is térnék ki.

A zenelejátszó egész korrektül használható, albumok szerint csoportosít, van ismétlés és véletlen lejátszás funkció. Átlag felhasználót kiszolgálja, akinek nagyobb igényei vannak, úgyis vadászik a Marketben valami komolyabbat.

A kapott fülhallgató vegyes érzéseket váltott ki belőlem. Egy részről közepesen szól, nem az a profi cucc, de használható, viszont ezt agybadugós verzióban szívesebben fogadtam volna. Vagy talán csak örüljek hogy van?!
Fájó pont, hogy mintha más szabványt használnák, miután két saját fülessel próbáltam zenét hallgatni de nem sikerült.

Maga a külső hangszóró mondhatni hatalmas hangerővel képes megszólalni, viszont maximumon már torzít. A hangerő mellett ez is közepes minőségű és a feladatát ellátja.

A rádió funkció teljesen alap, minimalista, viszont működik headset nélkül az antennával.

A TV funkció is használható, nem egy HD, de nézhető. Sajnos a mi régiónk beállításait nem találtam, de Törökország kiválasztásával sikerült életet lehelnem belé.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.