2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

Android X15i - a kínai csoda

Olcsó, nagy tudású, mégis korrekt minősége... vagy mégsem?

[ ÚJ TESZT ]

Adatátvitel, akkumulátor

Adatátvitel

2G és 3G-t egyaránt támogatja a készülék, nyilván ez sokaknak jelent számszerű adatokat, akit komolyan érdekel a kérdés úgyis belefolyik, én személy szerint annyit tudok hozzáfűzni, hogy könnyedén sikerült beállítani a szolgáltatóm paramétereit (magától felismert mindent) és tökéletesen, zökkenőmentesen működik a mobilnetem.

Kaptunk flash-t is extraként, így nem lehet gond egy-egy beágyazott videó sem.
A gyári böngésző letisztult, jól kezelhető, támogatja a több ablak egyidejű használatát.
Aki igényli, lecseréli egy Operára, de nálam bevált.

A weboldalak nagyítás nélkül is olvashatók, hála a hatalmas és nagy felbontású kijelzőnek. Próbáltam fényképet készíteni róla, azonban töredékét sem adja vissza a hatásnak.

A Wi-Fi nagyon jó vétellel rendelkezik, a lakásban bárhol tudtam netezni minden gond nélkül.

Nem biztos, hogy ide tartozik, de ide venném a telefonálást is.
A hangszóró elsőre furcsa, mintha kicsit tágabb térből beszélnének, de tökéletesen érthető és engem is értettek, így is egész korrektül meglett oldva a kínaiak részéről.

Akkumulátor

Ahogy korábban említettem, tökéletesen kompatibilis a Sony Ericsson Xperia szériás BA 750 akkumulátorral, ez jól látszik a feliraton is:

Papíron 2000mAh, ami elméletben csak 1200mAh. Így vagy úgy, egy nap alatt, aktív használattal, telefonálással, GPS navigálással (csak próbaképp) épp csak sikerült lemerülés közelébe hoznom, így azt mondom, nem érdemes gondolkodás nélkül kicserélni (csak azért mondom mert én ezt terveztem), mert a Galaxy Minim sem bírt ki többet ennyi nyüstöléssel.

Ha tudjuk, hogy nagyon fogunk unatkozni, azért érdemes mindkét akkumulátort feltöltve magunkkal vinni, biztos ami biztos.
Készenléti idővel nincs gond, 3 napot simán eldöcög.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.