2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Amazon Kindle JailBreak

Itt a megoldás, ha szeretnél magyar nyelvet, állítható margókat és KOReader-t telepíteni az olvasódra.

[ ÚJ TESZT ]

Megjegyzések, zárszó

1. Amivel jómagam megküzdöttem, az alapvetően az volt, hogy a leírásban említett szűk időkerettel nem voltam tisztában és „csak részben” zajlott le a szükséges fájlok ismételt átmásolása, vagy éppen félbeszakadt a folyamat.

2. Már első este eljutottam a JB sikerességét jelző konzol üzenetekhez, de utána valami félremehetett mert, törlődött a JB a készülékről. Ezt követően tettem fel ismét a gyári firmware-t.

3. Másnap abba futottam bele, hogy a látszólag sikeres JB után a készülék demo módban ragadt, nem tudtam onnan sehogyan kimozdítani, bár erre és a megoldásokra az eredeti GYIK-ben is kitérnek. Az ott leírt megoldás, miszerint lépjen be a demo módba (a ;demo beírásával a Keresősávba), istennek nem akart működni, a kierőszakolt Reboot (a Power gomb hosszan nyomása) után meg ugyanúgy a demo mód indult el.

Végül, nem tudom hányadik próbálkozásra elfogadta (nem tudom miért) a ;demo parancsot, amiből sikerült elindítani a „Resell” opciót.

4. A JB és az egyéb szükséges dolgok feltelepítését követően többször is újraindítottam a készüléket, mostanra már stabilan működik minden.

Zárszó

Bízok benne, hogy a mostanra véget ért írás sokak számára fog segítséget nyújtani, ha bármi kérdés felmerül, a Topik hozzászólásokban kérdezzetek bátran.

Ha tudok, válaszolok, ha nem tudok, megkeressük a megoldást bármire.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.