2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

AKRACING Player Gaming Chair

Gamer szék nem csak gamereknek! Vajon fontos-e egy jó szék, ha órákat töltünk a monitor előtt?

[ ÚJ TESZT ]

Saját tapasztalatok

Miután sikerült összeszerelnem, nem tudtam kipróbálni, mert mennem kellett dolgozni. Szóval a munkaidőm aznap elég hosszúra sikerült, s csak nem akart telni az idő. Ahogy megérkeztem, rögtön bele is vetettem magam. Az első reakcióm nem az volt, amire épp számítottam. Arra gondoltam, hogy kiadtam érte ennyi pénzt, lecseréltem a régit és egy majdnem beszélni tudó szék fogad. Nos, nem ez történt. Az első beleüléskor ahelyett, hogy egy hatalmas katarzis fogadott volna, inkább csalódás volt, de miért is?

A szék ahogy kipróbáltam, egyáltalán nem azt az érzést adta, amit a korábbi. Az elődhöz viszonyítva kényelmetlenül keménynek tűnt. Bizony, az előző forgószékembe belesüppedtem, el tudtam benne terülni könnyedén. Éppen csak azt nem gondoltam, hogy ez nem az, amire szüksége van a hátnak és a gerincnek, de a kényelem érzete számomra megvolt.

Néhány napos használat után a szék továbbra is úgy tartott, mint az első beleülés után. No és akkor kezdett kapizsgálni az agyamban, hogy lehet, ez nem is annyira rossz nekem. Tartja a hátam, nem lötyög, merev, úgy, ahogy azt kell. Azt gondolom, hogy ezek mind szubjektív vélemények, valakinek kimondottan zavaró lehet ez a tartás, talán kényelmetlennek is érezheti az első használatot, ahogy tettem én is.

A legjobban akkor fogja értékelni az ember a székét, amikor nem ül benne. Két hét szabadságon voltam és azt kell, hogy mondjam, a munka, amit ez idő alatt kellett végeznem a gépen, már a második napon nagyon nehezemre esett, pár óra után már fájt is a hátam, és azon kellett agyalnom, hogy mégis mit csináljak, hogyan könnyítsem meg a gépelést.

Végül azt kell, hogy mondjam, hogy mindenkinek saját magának kell eldönteni azt, hogy vajon megéri-e neki ennyi pénzt kiadni ezért a székért. Az ár, amit az oldalon találhatunk, közel 80e Ft. Ez kétszer annyi, mint ha vennénk egy főnöki bőrszéket. Talán soknak tűnik elsőre, de ha azt nézem, hogy a másik szék feleannyiba került, de pár hónapos használat után már a tartása nem olyan volt, elkezdett nyikorogni, s nehézkes volt a mozgás is vele a szőnyegen, akkor az került sokba. Egyelőre abszolút meg vagyok elégedve vele, s azok, akik rááldozzák a pénzüket a véleményem szerintem nem fognak csalódni. Abszolút ajánlani tudom játékosoknak és dolgozóknak is, akik órákat töltenek az asztal mögött.

Persze a poén kedvéért nézzük meg ezt a videót is így a végére.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.