2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Az élet rovat

AKRACING Player Gaming Chair

Gamer szék nem csak gamereknek! Vajon fontos-e egy jó szék, ha órákat töltünk a monitor előtt?

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is lehetőségem lesz egy gamer széket birtokolni. Nem is nagyon tartottam akkora jelentőségét, hogy beszerezzem. Szerencsére adódott egy lehetőség, hogy beruházzak egyre. A választásom az AKRACING Player Gaming Chair fekete-zöld székére esett. Azóta megváltozott a véleményem. Kezdjük is az elején.

Igyekszem a témát a lehető legjobban körbejárni, amennyiben valaki a vásárlás előtt áll, képbe kerüljön teljesen. Remélem, mindenre kitérek, amire csak lehet, s megfelelő segítség lesz eldönteni, hogy megéri-e nekünk megvásárolni.

Volt nekem forgó, hajló, billenő, kényelmes székem, mint minden gamernek. Egy sima forgószék ma már annyira nem nagy tétel, így azért ilyet bárki be tud magának szerezni. Nem is volt vele baj hónapokig. Viszont egy idő után elkezdett az egyik oldalára dőlni, s 1-1 óra után arra lettem figyelmes, hogy nem ülök kényelmesen. Persze ezt egy könnyed mozdulattal vissza tudtam igazítani a közepére, de kezdett nagyon zavaróvá válni. A TS-en is egyre több panasz érkezett, hogy talán meg kéne olajozni a széket, mert áthallatszik, persze az megoldotta ezt a gondot, de csak ideig-óráig.

Aztán kezdtem el gondolkozni és nézelődni a neten. Nem nagyon akartam rá pénzt költeni, mert nem hittem, hogy annyival többet tudna nekem nyújtani, mint egy sima forgószék a töredékéért. A választásom nem épp egy olcsóságra esett végül. A hosszas keresgélés és netes tesztek nézegetése után választottam ki. Az érkezést türelmetlen, izgatott és ideges várakozás előzte meg, többek között inkább azért, mert nem voltam 100%-ban biztos abban, hogy nekem erre szükségem van. Szerencsére pár nap után már büszkén bontogattam az amúgy nem túl designos csomagolást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.