2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Acer Aspire TimelineX 5830TG

Laposnak lapos, drágának drága, de jó is?

[ ÚJ TESZT ]

Tartozékok - OS

Tartozékok:

Mivel személyesen vettem át a boltban, így előttem bontották ki és mutatták be a tartozékokat. :D Töltő, tápkábel, noti. Kifújt! Leírást persze kapunk hozzá, de lényegében ebben ki is merül minden. Ha felnyitjuk a gépet egy papír fogad sok nyelven (magyar nincs), hogy első bekapcsolás előtt 10-30 perc töltsük gépünket. Én ennek részben tettem eleget mert ez a példány augusztusban jött ki a gyártósorról.
A töltőről annyit kell tudni, hogy 90W-os,19V - 4.74A - Hipro. Made in China / Buatan China
Nem tapasztaltam különösebb melegedést. a 65W-os kisebb testvére sokkal jobban fűtött.

Operációs Rendszer:

Gyárilag előtelepített Windows 7 HP 64bitet kapunk. Bekapcsoláskor megkérdezi a rendszer nyelvét, telepít ezer féle programot, regisztrációt kér ide oda amoda. Minden az Acer köré épül. Az óra mellé rengeteg ikont kapunk, véleményem szerint teljesen feleslegesen. Nem életképes dolog ez az ajándék Windows 7. Sokkal jobb lenne egy gyári szűz Win 7 DVD, nem pedig visszaállító partíció meg miegymás.
Ha úgy döntünk nem kell ez a csomag és külön lemezről telepítjük Windowsunkat akkor készüljünk fel arra, hogy SP1-el sem ismer fel lényegében semmit a hardverek közül. Sok minden kell a boldogsághoz. Én az Inteles VGA-val kezdtem majd jött a wifi, onnantól már megy a frissítések telepítése, ezután jöhet a maradék driver pack. Az Nvidia driverből a legfrissebbet tettem fel mindenféle probléma nélkül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.