2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

A007 - A "kémóra"

Egy nem mindennapi "óra" bemutatkozása, természetesen a távol-keletről.

[ ÚJ TESZT ]

Doboz, tartozékok

Doboz, tartozékok

A doboza (főleg egy órához képest) meglepően nagy méretű és attól függetlenül, hogy kínai, elég visszafogott a dizájnja. A doboz egyik oldala felhajtható, ebben található maga az óra és a hozzá tartozó fémcsatos gumiszíj, bársonyszerű anyaggal bevont fakkokban.
A másik oldalból, egy fiókot tudunk kiemelni, mely meglepően sok mindent tartalmaz: 2db 1200mAh akkumulátor, töltő fej + USB kábel, stereo headset, bluetooth füles a hozzá tartozó töltővel, kábellel, fülgumikkal, egy 512MB-os microSD kártya, érintő "ceruza" és a használati utasítás (kínai és angol nyelven, erre majd még visszatérek...).
Igényes kinézetű, jól átgondolt a doboza és minden tartozék külön-külön becsomagolva, amit pedig jobban védeni kell, az fóliázva van.

Így elsőre úgy tűnik, hogy egészen komolyan gondolták ezt az órát, már csak a hozzá adott tartozékok mennyiségéből kiindulva.

Akkor szép sorjában:

Akkumulátor
2db 3.7V-os és egyenként 1200mAh-ás akkumulátort kaptam a készülékhez.

Töltő fej + USB kábel
220V-os, 5V-500mA töltőfej állapotjelző leddel, USB csatlakozással + miniUSB kábel.

Stereo headset
Hogy is fogalmazzak szépen...szörnyű minőségű, fülbedugós headset, mely az óra miniUSB portján keresztül kapcsolható a készülékhez.

Bluetooth füles a hozzá tartozó töltővel, kábellel, fülgumikkal
Ezzel már van korábbi tapasztalatom, mert pár éve az egyik aukciós oldalról vettem egyet pár ezresért. Egész jó az üzemideje és hang minőségével sem volt bajom, csatlakozik is minden telefonhoz szépen. A fülgumik mérete/kialakítása picit furcsa, azon alakítanom kellett, hogy a fülemben maradjon, ám adnak hozzá akasztót is a fülünk mögé, így igazából nehéz elhagyni.
Amit az itteni csomagból kihagytak, az a headsethez tartozó használati utasítás...

512MB-os microSD kártya
Noname microSD...

Érintő ceruza
Az óra szíjába építve és "teleszkópos kivitelben".

Használati utasítás
Kínai és angol nyelven, kellő részletességű. Viszont ami hamar feltűnt, nem biztos, hogy ehhez a készülékhez szánták ezt a kézikönyvet, hiszen sokszor olyan menüket/útvonalakat/beállítási lehetőségeket ír le/javasol, amelyet az én órámon nem lehet elérni vagy egy szerűen nincs is rajta ilyen menü.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.