2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Bosszúállók: Végtelen háború - gondjaim a filmmel...SPOILERES kibeszélő

    Tegnap volt szerencsém megnézni az új Bosszúállók filmet. Nagy várakozással ültem be, de eléggé vegyes érzelmekkel jöttem ki a moziból. Nem igazán tudtam megfogalmazni, hogy miért, de aludtam rá egyet, és kezdett körvonalazódni a dolog. Mi az, amit igazából vártam? Azt, hogy végre összeeresztik a csapatot, és egy remek kis film kerekedik belőle, amiben megkapjuk a közös csata mellett azt a fajta „mókát”, ahogy az egymással ellentétes és a nagyon hasonló karakterek találkoznak. Ezt részben meg is kaptam. A filmet valahogy úgy tudnám értékelni, hogy kb. az első fele nálam 10/10, a második fele olyan 5,5/10.
    Az első felében kb. végig fülig ért a szám. Rettenetesen jól működött a kémia a karakterek között, nagyon jó volt együtt látani őket, nagyon jó kis helyzetkomikumok, párbeszédek jöttek így össze. Pontosan azt kaptam, amit vártam (ennek a résznek talán egyetlen hiba róható fel, szerintem kicsit túltolták a poénokat. Ez vicces volt a Galaxis őrzői vol. 2.-ben, működött a legutóbbi Thor filmben is, de ide egy hangyányival több komolyságot vártam volna. De ez legyen a legnagyobb baj, hiszen jó volt, szórakoztató volt, élveztem).
    A problémáim igazából a film második felében jelentkeztek…nézzük mire gondolok:

    Folytatás...

    TazLeacher 6 éve 57

  • Magic 2015 teszt – Egy játékos szemével

    A széria legújabb darabja ezúttal egy teljesen másfajta játékélményt kínál. Kérdés, hogy jó ez nekünk avagy sem?

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 10 éve 12

  • Az elektromos cigaretta

    Az elektromos cigarettával kapcsolatos tények, tévhitek, pletykák, avagy öntsünk tiszta vizet a pohárba!

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Tudástár 11 éve 397

  • Az üzletkötés szabályai

    1. Nincs ígéret, meg majd, meg miegymás. Ha másban nem egyezünk meg, azé a cucc, aki elöbb viszi! Ha a termék "átvétel alatt van", ezt jelezem a hirdetés címeben "FOGLALVA" címszóval.

    2. Az üzlet akkor köttetett meg, amikor átvettem/megérkezett az összeget, onnantól nincs meggondoltam magam, inkább mégse, közben megrendeltem mástól, meg semmise!

    3. Alapvetően első a posta, de személyes átvételre is van lehetőség, általában Budaörsön vagy Érden.

    4. Utánvét NINCS! Miért? Csak.

    5. A szállítás módját mindig Te határozod meg, mivel Te állod a költségét! Én bármire nyitott vagyok a sima levéltől a galambpostáig. Az levélként való küldés díjai 2011-es évre az alábbiak:

    6. A szállítás kockázata is mindig a Tied! Tehát, ha sima levélben kéred, és elhagyja a posta, így jártál, máskor majd mást választasz.

    7. Posta csak előre utalással! Megbeszélt ár + a postaköltség. A pénz megérkezte után legkésőbb 48 órával elindítom a csomagot a megbeszélt módon. A csomag feladásáról értesítelek.

    8. Ha ki van írva, hogy az ár FIX, akkor fix, és kéretik nem próbálkozni!

    9. Ha van beszámítás, azt külön jelzem a hirdetésben, egyéb esetben NINCS!

    Folytatás...

    TazLeacher 15 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.