2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Upup Cosmic 18.09 Alpha 1

    Szerző: ticoo1 

    Helló!

    Upup-Cosmic

    Az UPup sorozat következő generációjának első "Alpha" változata, ami várhatóan az Ubuntutól 18.10 variációként fog megjelenni.
    Készítő: "peebee (peabee)" Upup-Cosmic

    Eredeti ISO: https://sourceforge.net/projects/zestypup/files/Upup-Cosmic/Alpha/
    Kernel: K-4.9.124 Pae
    Mivel huge kerneles, ézért No Pae kernellel is mőködik. De figyelembe kell venni, hogy az újabb böngészőknek min. 1 GB RAM a szükségletük a megfelelő működésükhöz.

    A "HU" változatban, portable Firefox 62 (magyar) van. A "HU" változat már egy módosított variáció "peebee" alpha változatnak, nem lehet teljesen visszaállítani az eredeti angol változatra (a HU továbbra is erre utal). Javítgattam benne ezt-azt, pl. a vlc végett, a próbálgatások végett van benne smplayer is. Nagyon gyors és szerintem remekül működik, de a csomagkezelővel elérhető programok egy részét még nemérdemes telepíteni vele. Pl. az új vlc-hez "úgy rendesen bele kell nyúlni" (Qt környezet). De hát "Alpha"! 

    Folytatás...

    S-kami 6 éve 0

  • MX linux 17.1 64 bit frugal install

    Meg akartam már nézni egy ideje, de nem volt szabad pendrive, illetve nem akartam törölgetni, ha nem muszáj, viszont helyem az meg volt, szóval akkor a lehetőség adott.
    Korábban egyébként már szóba került, valaki már próbálta feltenni, mivel ez a frugal mostanában egyre inkább terjedőben van, így előbb, vagy utóbb, de kipróbáltam volna ezt a lehetőséget, hiszen én is ezt preferálom.

    S-kami 6 éve 3

  • PhoenixOS 3.0.1 frissítés

    Érkezett egy új frissítés, ami nem kevesebbet ígér, mint hogy minden szebb lesz és jobb, valamint a játékok irányíthatósága is nagyban javulhat, hát gondoltam akkor ideje megnézni alaposabban.
    https://youtu.be/VcsMb73xU14

    S-kami 6 éve 23

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.