2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • "Köszönjük email-jét, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, telefonon!"

    Lehet velem van a baj, én vagyok "geek sznob" (ahogy egy magát szintén haladóbb, hatékonyabb felfogásúnak gondoló fórumtárs jellemezte magát ironikusan)...
    Vagy olyan valakik közé tartozom, akik ott szeretik visszakeresni és úgy a másik felet, ahogy és amilyen platformon a megkeresés/igény érkezett. Nem ott, ahol a legbonyolultabb a másik félnek, s a legkevésbé effektív a végkimenetel.
    Azt persze hagyjuk, hogy "az ügyfél az első", akinek "mindig igaza van" ez ma már feltétlen nem igaz sok helyen, mert ugye akkora az "igény", olyan nagy a "leterhelés", olyan kevés a fizetés... De ha az ügyfél "utolsóként" van kezelve (elv alapján is) a folyamatban, akkor érdemes volna a folyamatot egyszerűsíteni, mind kevesebb, nagyon sokszor bántó, lekezelő interakcióval, nem? Érezze magát az ügyfél megtisztelve, hogy a fizetett szolgáltató egyáltalán reagál, valahol, valahogy, valamikor? Mi ez? Társkereső?

    Miért van ez rendszeresen, főleg Magyarországon, legyen szó akár webáruházról, pláne futárokról, még inkább ügyfélközpontokról, hogy az ügyfélkérés/rendelés időszakától az átvétel/ügyzárás időszakáig egymás kergetésével, a felesleges, üres, semmitmondó pusztán tudálékoskodó, a megoldás közelében se járó, inkább pszicho-központra vagy telejósdára hajazó stílusú ügyfélrendszer pötyögtetéssel vagy csevegéssel telik a legtöbb idő (és pénz).

    Folytatás...

    puttputt 3 éve 55

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.