2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Két pont egy sávon...

    Ma van a szülétésnapom. Mit is jelent ez? Mindössze egy újabb jelölô meglétét azon az idôsávon amin azt mérik, hogy a Föld nevû porszem hányadik kört írja le a központi zseblámpa körül azóta, hogy világra jöttem.
    Sokan nagy jelentôséget tulajdonítanak születésük dátumának, órájának, percének. Komplett "tudományok" épülnek arra, hogy eme számsornak különösebb jelentôséget misztifikáljanak. Ezzel is determinálva az arra fogékonyak életpályáját.
    Furcsa dolog, mondják ez ember folyamatosan öregszik. Minden évvel egy idôsebb lesz. Így is lehet nézni. Én inkább azt gondolom, hogy újabb idô telt el a két jelölô között. Ilyenkor el szoktam gondolkodni azon, hogy mit értem azon célok közül amiket kitûztem magam elé. Akár erre az idôsávra, akár csak úgy nagy általánosságban. Számot vetek magammal, megnézem mi van még hátra addig amíg az utolsó jelhez nem érek. Azt persze nem tudom mennyi idô telik még el addig, de minden percel közelebb kerül az ember hozzá. Ez elkerülhetetlen.
    Újabb célokat tûzök ki magam elé, esetlegesen revidiálom korábban elhatározott céljaimat. Pontosabb igyekszem hozzáigazítani a meglévô lehetôségeimhez.

    Folytatás...

    Grafiqs 13 éve 46

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.