2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • x86-64 de nem Intel és nem AMD, folytatás egy másik billentyűzetről

    Ahogy a cím is utal rá, ez egy már korábban megjelent írás mintegy kiegészítése, egy másik billentyűzetről és egy másik megközelítésből.

    Szóval az úgy volt, hogy szó szót követett és MasterDeeJay kolléga kölcsönadta nekem a távol-keletről beszerzett Zhaoxin processzorral szerelt deszkáját, amiért így mindenek előtt szeretnék is hálás köszönetet mondani.

    A technikai részletekbe olyan szempontból nem mennék bele, hogy ami már egyszer le lett írva, azt nem szeretném még egyszer leírni. Igen, VIA utód, igen, kínai belföldi piacra gyártott történet, az eredeti írásban ennél sokkal frappánsabban meg lehet találni. Itt most azokra a részletekre fogok koncentrálni amiről eddig nem volt szó.

    Kezdjük először a hardver szemléjével: ahogy az eredeti képen is látszik, egy fura alakú OEM lap, a mATX-hez van legközelebb csak hátrafelé hosszabb. Ezt a tesztasztalra feszítéskor is beigazolódott, a mATX csavarhelyek a helyükön voltak. Az előrenyúló rész ha elég kicsi házat választunk neki ütközhet mondjuk az optikai meghajtók keretével, ez az én esetemben az open air tesztpad esetében nem volt probléma.

    Folytatás...

    fatpingvin 2 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.