2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gyakran ismételt kérdések"GYIK"

    1/Általánosságban
    A jó üzlet az én értelmezésemben azt jeleni, hogy vevő és eladó egyaránt elégedett. Ennek érdekében mindent megteszek, de a partnertől is elvárom a korrektséget. Amennyiben ezzel nem értesz egyet, ne keress meg az ajánlatoddal. Az üzletet lehetőleg írásban (privát üzenetben) rögzítsük, egy esetleges későbbi vita esetén ez visszanézhető. Természetesen megadom a telefonszámom is, ha szükség van rá, illetve automatikusan küldöm, ha találkozót beszélünk meg.
    2/Ár és alku
    Nem arab szőnyegárus vagyok, az ár amit kiírtam fix, ha nem egyezik az elképzelésünk, légy kedves számodra kedvezőbbet keresni!
    Amire külön allergiás vagyok: a legalacsonyabb ár felől érdeklődsz, kvázi velem akarod lealkudtatni a saját cumóm árát, hogy még az alá mondhass valamit. A mennyit engedsz a feléből, és mennyi lenne az utolsó ára? is nagy kedvenc. :N
    3/Postázás
    Nem szeretek postázni, a személyes átvételt preferálom. Ha lehet : nálam , de a Kökiig vagy az Örsig elviszem, ha ráérek.
    Persze, kifejezett kérés esetén akár MPL csomag-automatába is elküldöm azt, ami belefér, de kizárólag a vevő felelősségére és költségére.
    Utánvét csak a postaköltség előreutalása után lehetséges. Puszira nem küldöm el, halottam már minden kifogást...
    4/Garancia

    Folytatás...

    batman. 14 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.