2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Elszakíthatatlan kötelék

    ismét egy bejegyzés a barátokról. ha az előzőben a kétszínű "barátokról" volt szó, akkor most ideje írnom azokról is, akik nagyon fontosak nekem.
    igazából sok régi barátom van, de sokakkal még mindig nincs olyan erős köteléke, mint egy bizonyos emberrel. ő egy nagyon különleges barát. olyan barát, akivel bármit megbeszélhetek, bármi nyomja a szívem, elmondhatom neki. tartja a száját, bármilyen kicsi is a titok amit megosztottam vele. lassan 3 éve ismerem, és majdnem ugyanennyi ideje tartom a barátomnak. nyár volt, házibuli. akkor ismertem meg. és azóta csak egyre erősebb a barátságunk, legalábbis én így érzem. tényleg ő a tökéletes barát. soha nem hittem, hogy a lányokkal értek jobban szót. engem két bátyó mellett neveltek, fiús vagyok. és szerintem a fiúkkal jobban szót értek, mint a lányokkal. nem szeretek vásárlásról, divatról, sminkről, meg egyéb hasonló dolgokról beszélni. persze a 'pasitéma' némely esetben fontos és gyakori társalgás közöttünk, de másról nem nagyon szeretek velük. de visszatérve a legjobb barátomra... ő szintén srác. és imádom, mint személyt. vannak hibái, de számomra tökéletes ember :) . szeretem annyira, mint a bátyáimat. nem mondom azt, hogy nem szoktunk összekapni, mert akkor hazudnák. de végül is rájövök, hogy neki volt igaza. és mindig megtud vigasztalni, mosolyt képes varázsolni az arcomra. bármi bánt, ő meghallgat, és próbál tanácsot adni. vicces, kedves és igazi barát.

    Folytatás...

    badGoblin 15 éve 2

  • Barátok? Inkább kétszinű dögök.

    igazából nem nagyon akartam írni az életemről, de PatriCía bejegyzése miatt talán leírnák magamról pár dolgot.
    nem, még mindig nem fedem fel magam, bár pár ember tudja, ki is vagyok. hát, talán jó nekik, de ez nem biztos. na mindegy. másról lenne most szó.
    mikor általánosban alsós voltam, sok barátom volt, szinte az összes osztálytársammal jóban voltam. bár akkor is volt pár lány akikkel hát... mondjuk úgy, hogy nem találtuk meg a közös hangot. aztán ötödik osztályban, félig új osztálytársak, teljesen új tanárok. egyre kevesebb barátom lett, és voltak persze a kétszínű lányok, akikkel inkább nem is próbáltam megtalálni a közös hangot, mert nem voltam és soha nem is leszek olyan, mint ők.
    szóval a 4 év alatt szinte csak Én voltam a kiközösített, és persze az osztályfőnökünk úgy látta, ez csak az Én hibám. Én próbálkoztam, de hiába, nem vagyok olyan, mint Ők. teljesen más voltam, és vagyok. aztán nyolcadik osztályban sikeresen tüdőgyulladásom lett, téli szünet előtt. téli szünet elejére kezdtem jobban lenni, és egy kicsit leültem a gép elé, mert már halálra untam magam. és rám írt egyik osztálytársam msn-en, hogy 'hogy vagyok?' meg hasonlók. és hát igen, szóba került az is, hogy, amikor Neki volt tüdőgyulladása, nem gépezett. erre berágtam, plusz édesanyám ott volt a közelemben és mondtam neki, milyen 'kedves' üzenetet kaptam.

    Folytatás...

    badGoblin 15 éve 13

  • Valentine's day

    mostanában elég sokat gondolok arra, hogy a valentin napot mikor tölthetem már azzal a személlyel, akit feltétel nélkül szeretek, aki feltétel nélkül viszontszeret. ha valakivel elkezdődne egy ilyen 'barátságból-szerelem' dolog, az mindig rosszul sül el nálam. oké, hogy barátkozással kell kezdeni, de idővel jóbarátok leszünk. és utána már igazából sok értelme nincs egy párkapcsolatnak, mert mindent megbeszélünk egymással, és elég sok titkot megosztunk egymással. legalábbis velem ez van, mindig. egyszerűen nem akaródzik nekem összejönni semmi szerelmi párkapcsolat. (most talán magyartalanul fejeztem ki magam, de másképp nem megy. bocsi.)

    'Egy fiatal srác lépett ki a 10 emeletes tömbházból. Melegen fel volt öltözve, hiszen még csak február van, és a hó is szállingózik. Egy válltáska díszelgett oldalán, amit átvetett nyakán, hogy ne essen le a válláról séta közben. Nem sietett. Lassan, komótosan sétált az utcákon, ahol szinte senki sem volt. Elvétve egy-egy embert látott, ők is csak az ebédszünetükből siettek vissza munkahelyükre. Sétálhatott már vagy 1 órája a fiú, mikor megállt, egy kis bolt előtt. Ez a kis bolt nagyon el volt rejtve, de aki ezt kereste, meg is találta. A fiú a kirakatot nézte, ahol valentin napi üdvözlőkártyák, bögrék és egyéb ajándékok díszelegtek. Pár perc habozás után végül belépett a bolt ajtaján, és kiválasztott egy nyakláncot és egy plüssmacit.

    Folytatás...

    badGoblin 15 éve 12

  • Mert ő a legfontosabb...

    van számos ember, aki fontos számomra, de van egy, aki ma bebiztosította magát a szívemben. :P lehet, hogy így első hallásra furcsán hangzik, de... valjuk be őszintén, nem volt a legjobb kapcsolatom a bátyámmal. én legalábbis így láttam, de nem ismerem az ő véleményét erről a dologról. és a mai nap. korán keltem, délután hányingerem lett. szóval nem indult valami jól. de aztán egész jól eltelt. és jól is éreztem magam. jó volt a bátyámmal 'kettesben' tölteni ~1 órát. igaz volt velünk még valaki is. :D az én egyetlen 'szerelmem', azaz a kutyám. na mindegy xD. szóval jól éreztem magam, és jó lenne, ha több ilyen délutánt töltenénk el együtt. vagy akár barátokkal. de legalább többet lennénk így együtt. megért, és kedves. és lehet vele baromkodni is. tény, hogy eddig is bírtam, és szerettem, de jelenleg ő a legfontosabb és legjobb ember számomra. nem érdekel az a hülye barom, aki elrabolta a szívem, és aztán a 'kukába dobta'. rájöttem, hogy a pasikkal csak addig bírok, amíg barátok vagyunk. nem is tudom... vajon miért írtam le? talán mert még rengetegszer meg szeretném ismételni ezt a délutánt. és remélem ő is így látja. bár nemtudom. annyira azért nem vagyunk egy hullámhosszon. végülis 5 év. az még nem is olyan sok. de a lényeg... SZERETLEK BÁTYUS! xD még akkor is, ha nem olvasod. azért kiváncsi vagyok, mások hogy viszonyulnak a testvérükhöz.

    Folytatás...

    badGoblin 16 éve 3

  • Barátság, szerelem...

    egy barátságban fontos, hogy megbízzon egymásban a 2 fél. de ugyanez egy kapcsolatban is fontos. fontos, hogy akit szeretsz, őszinte legyen veled, bízzon benned, és ténylegesen szeressen. és egy szerelem akkor igazi, ha ezek a dolkog kölcsönösek. de először magaddal kell, hogy őszinte legyél. és ha nem vallod be se magadnak se az érintett félnek az érzéseidet, akkor az szinte meghátrálás az élettől. legalábbis én így vélem.
    hogyha elmondtad az érzéseidet, akkor mi számít pozitív és negatív jelnek? nem tudhatja mindenki. nem értheti mindenki azonnal a jeleket. de ha tényleg szeretsz valakit, akkor a lényeg, hogy őszinte legyél, és valahogy a tudtára add. mást amugy se tehetsz.

    néha én se értem a pasikat... :F dehát ez van... ha pasi lenék a csajokat nem érteném... nemigaz? :U

    badGoblin 16 éve 22

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.