2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ozone Rage ST

    Történt a héten, hogy az eddig használt JVC fejhallgatóm beadta a kulcsot és eltörött. Nagyon sok csatában volt hű társam, eljárt felette az idő na. Így új fejhallgató után kellett néznem. Több márkát is megnéztem, majd végül a címben említettre esett a választásom.

    Ozone Rage ST

    Külső, dizájn:

    Ez az a pont amivel az ember először szembesül. Pontosabban a doboz, amiből jól látszik maga a headset. Elég pofás dobozban kaptam kézhez a kicsikét. Itt meg is állapítottam, hogy maga az eszköz nem nehéz így a hosszú viselet során biztosan nem lesz emiatt kényelmetlen.
    A dobozból kivéve egy közepes méretű fejhallgatót kapunk. A párnák szövetborítást kaptak, ami számomra nagy előny, hiszen az előző fejesem "bőr" borítású párnákkal volt felszerelve ami persze nem igazi bőr volt és egy idő után szét is mállott, és valljuk be elég hülyén néz ki az ember fekete pöttyökkel a fülén - fején. A hangszórók előtti terület is kapott egy szövetborítást ami fekete-piros színű. A fülpárna elég kemény, legalábbis keményebb mint a megszokott, de ez - számomra legalábbis - abszolút nem kényelmetlen. A párna körülöleli a fülem. A fülpárna nem leszedhető. A fejhallgató oldalán a gyártó logója kapott helyet, alatta a neve "beleütve".

    Folytatás...

    Andris837 10 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.