2022. május 26., csütörtök

Gyorskeresés

Notitartóm

Írta: | Kulcsszavak: notebooktartó . Micke . e6410

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Eladósorba került a Thinkpadem /jó, tudom, ez nem a reklám helye :D /, mert vettem egy Dell-t, mert Core i5, meg digitális kimenet, meg sorolhatnám, de nem ez a lényeg. Bajban voltam, mert a Lenovo-hoz volt egy docking station-öm, a Latitude-höz meg semmi, amivel valahogy elrendezhetném a kábeleket, és helyet spórolhatnék.

Akkor guglizzunk! Gugliztunk, és minő meglepetésemre találtam mindenféle elmés szerkezetet, amivel fel lehet álltani a notit az asztalon. Elkezdtem agyalni, hogy mit hogyan, de mindig arra jutottam, hogy mivel egy noteszgép elég nehéz, vagy vasból csinálom a tartót, vagy rögzítem valahogy az asztalhoz. Egy szép délután feltűnt, hogy a Micke típusú asztalomon ott éktelenkedik egy lyuk, ami tökéletes lenne eme célra.

A gondolatokat tettek követték, és egy kis asztalos munka árán sikerült összehoznom egy minden igényemet kielégítő /már ami ezt a problémát illeti :DDD / darabot. Jó, mondjuk nem egy Red Dot Design Awardos cucc, de hogy is mondják, falura jó, városban meg nem nézik?

Hozzászólások

(#1) vwpolopg


vwpolopg
őstag

Khhmmm, ötletes, deeee, kitakarja a monitor nem?:D Vagy most ez, hogy van? A monitor a laptopra van kötve? És akkor nem kiterjesztett asztallal használod? Vagy arrébb rakod a monitort de itt a képen lusta voltál?:D

(#2) weiss válasza vwpolopg (#1) üzenetére


weiss
őstag
LOGOUT blog

Csak a monitort használom. Nem szeretem az extended desktopot.

I did nothing, the pavement was his enemy! - Eladó Nokia 5.4

(#3) vwpolopg válasza weiss (#2) üzenetére


vwpolopg
őstag

Na így már oké:D Akkor gratulálok hozzá, tényleg ötletes:) Adj neki egy adag fekete festéket és szinte gyári lesz:D

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.