2019. július 19., péntek

Gyorskeresés

Alkoholmentes sör - Áldás vagy büntetés?

Írta: | Kulcsszavak: sör . beer . alkoholmentes . non-alcoholic

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Kedves sorstársaim!

Itt a nyár, a meleg és habár többünknek ennyi ok nem kell ahhoz, hogy sörözzünk, de ez a két jelenség mégis fokozza a sörfogyasztást.

Úgy gondolom,hogy egyre többen vagyunk, akik valami miatt (gyerek, gyógyszer, vezetés, stb.) nem ihatunk alkoholt, mert a rendezvény vagy összejövetel, esetleg piknik után haza kell vinni a családot a lehető legnagyobb biztonságban és hát sem a magunk, sem pedig más testi épségét, egészségét nem illik pár sör miatt veszélyeztetni.

Ezen okoknál fogva úgy döntöttem, hogy beáldozom magam és olyat teszek, amit igazából az elmúlt 30 évem alatt talán kétszer tettem eddig, alkoholmentes söröket fogok fogyasztani és megosztom veletek, hogy végső elkeseredésünkben milyen sörnek nevezett alkoholmentes borzalommal tudjuk áthidalni a kérdéses időszakokat a lehető legkevesebb fanyar pofát vágva. :)

Hozzászólások

(#1) Samus


Samus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mikor szőlőnkbe mentem autóval jó kis bográcsparty-ra, mindig alkoholmentest ittam, jópárat megkóstoltam, és a Dreher24 jött be egyedül. Valahogy a többinek vízíze volt...Kíváncsi vagyok neked mi lesz a véleményed róla.

[ Szerkesztve ]

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#2) Fr0z3n


Fr0z3n
(őstag)

Guminő rulz :DDD

Én ha nullásra kényszerülök, akkor a Soproni 0%-os radler sörét iszom. A menta-lime nagyon finom :D (csak egy kis fehér rum hiányzik belőle :((( )

(#3) V.Stryker válasza Fr0z3n (#2) üzenetére


V.Stryker
(PH! nagyúr)

Szerintem pont egy olyat vettem, bár nem célom az ízesített sörök ivása, mert azok olyan lónyálak nekem. :) De ennek ma én se tudtam ellenállni.

Az előző hozzászólónak: Még ma lesz róla vélemény. :)

-

(#4) wetomi


wetomi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az alkoholmentes Edelweissban csalódtam kellemesen, pontosabban többet kaptam, mint vártam tőle.
Elég jól érződik az búzasörös aroma, de annál jóval kevésbé testes. Igazából egyértelműen hiányérzetem van, ugyanakkor nem mondanám vizesnek sem. És nem savanyú.
Nyáron, melegben szerintem egész jó lehet.

(#5) V.Stryker válasza wetomi (#4) üzenetére


V.Stryker
(PH! nagyúr)

Na azt majd kipróbálom. :)

Most a Gössert próbálom, csak ma már nem akartam többet posztólni. Sokat vártam tőle, keveset kaptam. :(

-

(#6) wetomi válasza V.Stryker (#5) üzenetére


wetomi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kemény vagy! Ennyi alkoholmentes sört egy nap... :D Persze muszáj felkészültnek lenni, mert ha beüt a krach és csak ezt szabad inni, akkor legalább tudja az ember mit válasszon. Nagy szolgálatot teszel most nekünk :D

Az eddig általam fogyasztott kevés féle alkoholmentes sör közül eddig az Edelweiss volt a legjobb. Néhány éve volt szerencsém Aranyászokhoz, de az, akkor borzalmas volt.

(#7) V.Stryker válasza wetomi (#6) üzenetére


V.Stryker
(PH! nagyúr)

Jóvan jóvan Edelweis, de azt is nézd, hogy én most bementem a környék legnagyobb CBA-jaba, ahol tényleg import sörök tömkelegétől a hazai teljes kínálat kapható és pl. Edelweis alkoholmentes nem volt, mert egyébként vettem volna. Szóval olyat kell keresni, ami elérhető mindenki számára és elérhető anyagilag is. Mondjuk ez a Gösser iszonyatosan szar. :((

-

(#8) wetomi válasza V.Stryker (#7) üzenetére


wetomi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Teljesen érthető, nem is tukmálni akarom.

(#9) Jhonny06


Jhonny06
(PH! kedvence)

Sörnek különösebben nem nevezném, de ez nagyon bejön, kb. 1:1-ben limonádé íze van, csak jobb. Alkoholmentes sört nem innék, borzasztó íze van. Ha sör, akkor kézműves vonal, USA vagy Skócia vonalon.

Niche parfümök szórófejes üvegben, különbözo kiszerelésekben! Tom Ford, Creed, stb. https://bit.ly/2Tz8UbE

(#10) V.Stryker válasza Jhonny06 (#9) üzenetére


V.Stryker
(PH! nagyúr)

Finomnak finom, én is kedvelem, de ettől még lónyál kategória. :) Majd lesz ilyen is szerintem.... jah igen..emlékszem már mi bajom vele...egyszer volt egy nagy akció és a 0,33-as majdnem ingyé volt egy áruházban. Vettem egy rekesszel, meleg volt, betoltam egy délután alatt. Ízre jó volt, de olyat fostam tőle, hogy azóta is rontja az íz élményét. :DDD Bocsánat az alpáriságért, de ezt csak így lehet írni. :)

-

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.