2020. május 31., vasárnap

Gyorskeresés

kritiköl mesz

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

tegnap volt cm felvonulás fehérváron. haverommal kimentünk megnézni milyen. nekem nagyon nem jött be. párszáz ember baromi lassan végiggurul az utcákon, és minden sarkon megáll mert túl hosszú a mezőny. nekünk azt mondták hogy az autósok rokonszenvvét akarjuk kivívni. kérdem én hogy ha többszáz ember feltartja a fél várost, utakat lezárják, akkor hogy lesz ebből rokonszenv?
nédmá a bringások lezárták az utcát. tök jó hogy kerülhetek egyet. nem baj ezentúl én is bringával fogok járni. vagy hogy? :F

Hozzászólások

(#1) twollah


twollah
(nagyúr)

Itt nem arrol van szo amit irtal hanem arrol, hogy a varosvezetes felfogja igeny van bicikli utakra es az autosok is felfogjak, hogy a biciklis is ember, nem valami kivert allat amit le lehet szoritani az utrol, buntetlenul ejszaka neptelen utcan elutni es otthagyni.

Ha biciklizni tamad kedvem akkor inkabb a kis mellekutcakban tekerek, mint a nagyobb forgalmu utakon, foleg az utan, hogy egy kamion? vagy mit tudom en, de bazi nagy volt fel mereten belul huzott el mellettem az uton.
Remelem nem kell reszleteznem, hogy majd alsot kellett cserelnem ugy megijedtem.

(#2) ttower válasza twollah (#1) üzenetére


ttower
(aktív tag)

ismerős érzés. én is naponta járok bringával, de valahogy mégsem érzem helyesnek hogy a fél város feltartásával lehetne az utósokat/vezetést jobb belátásra bírni. inkább takarítsák le azt a kevés bringautat. kezdő lépésnek már az is elég lenne

It's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.

(#3) speeder04


speeder04
(csendes tag)

Fehérvári critical mass? Merre laksz? Fehérvár környékén v magában a városban? :)
ah most nézem a Tópartiba jársz? ^^ :D

[ Szerkesztve ]

FmmppffmffmpmfpPfmmmmpffpmp pfmppffppmmm!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.