2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Gpticketshop.hu Retro Drift Kupa és II. Ladaracing All Star Gála & Meeting

Írta: | Kulcsszavak: lada . race . racing . verseny . kupa . gála

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

2014. július 12-én és 13-án ismét a RabócsiRingre látogat a Lada-versenyzők krémje, akik garantáltan megmutatják majd mindenkinek, hogy a keleti blokk csodái is tudnak keresztbe menni.

A Lada körversenyen és a Ladaracing.hu Allstar gálán túl természetesen a drift pilóták is megküzdenek majd a máriapócsi katlanban egymással.Ezen a hétvégén nem csak az MNASZ Országos Profi Bajnokság 3. fordulója, a Gpticketshop.hu Drift Kupa kerül megrendezésre, hanem a Retro Drift Kupa is. A versenyek közötti szünetekben sem fog unatkozni senki sem, hiszen lesz quad bemutató és természetesen egész nap gyönyörködhettek majd az autókban a Ladaracing Meeting keretén belül.Egy biztos: gumifüstben, időutazásban és izgalmakban ismét nem lesz hiány. A máriapócsi hétvégén szombaton Pro és Street edzések, valamint Lada körversenyek zajlanak majd. Másnap már a profik veszik át a terepet elõbb a Ladások, majd a drift pilóták körében:a Ladaracing All Star Gála után a Magyar Profi Bajnokság mindenki által jól ismert pilótái mérik össze újra tudásukat.
Tartsatok velünk ezen a remek időutazáson ne várjatok a Trackwoodig, messze még az Augusztus 22-23., nézzétek gyermekkorotok Ladáit és a jövő versenyautóit egy hétvégén, egy helyen.

Infók: www.drifting.hu

  • Nem lehet hozzászólni
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.