2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Egy kamionos és a múlt.

Írta: | Kulcsszavak: Kamionozás . nők . motor.

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Ecccer volt, ..... Szóval, én is voltam fiatal. Jártam egy lánnyal. Jól elvoltunk, de nem voltam szerelmes. Tudtam, hogy van vmi szívbetegsége. Egy haverom járt a barátnőjével. Egy kellemes délután épp szereltem a motoromat, amikor jött a cimborám azzal, hogy "hallom, apa leszel". Mit is mondhatnék. Kiesett a villáskulcs a kezemből. Persze, azonnali beszélgetést kértem. Azt mondta a lány, hogy csak terv, gyereket szeretne, de elismeri, hogy nem volt jó ötlet, hogy ezt az infót előbb osztotta meg a barátnőjével, mint velem. Mindazonáltal Ő szeretne gyereket, akár "nélkülem is". Hát erre mit reagáljak? Hogy rendben, de ha vmi bajod lesz, akkor semmi közöm a gyerekünkhöz? Nonszensz. Nem szóltam semmit, áttértem a "ridegtartásra". Egy távoli ismerősöm ostromolta, és ilyen körülmények között borítékolható volt, hogy előbb-utóbb sikerrel jár. Esküvő, gyerek.
Ugorjunk 16 évet! Találkoztam vele egy buliban. Elvált. Volt egy kis smaci, de semmi több. Azt mondta, az volt a különbség, hogy engem igazán szeretett, a férjét nem.
Ugorjunk még két évet! A közös vagyon elosztása után vett egy vidéki házat. Voltam párszor nála, segítettem ebben-abban. Találkoztam a lányával is, aki a suli miatt most az apjával él. Nemtom hogy csinálta az ember, de a kiscsaj vmi tünemény. Nemrég felhívott a mama, hogy megint kéne egy vidéki fuvar hozzá, mert meghalt a mamája és el kéne vinni pár cuccot a lakásból. Persze, mondtam. Út közben dumáltunk. Mondta, hogy furák a mai fiatalok. A lányát sem érdeklik a pasik, csak elvan a haverokkal. Nem érdeklik a korabeliek. Nevetve megállapították, hogy hasonló cipőben járnak, mert jó ötvenes pasit is nehéz találni. Mind dagadt disznó. Aztán meghívott húsvétozni.
Rá pár napra, mennem kellett melózni. Most hétvége, Thayngen, svájci határ, kamionparkoló. Rollerrel elgurultam bevásárolni. Lidl mellett, döneres. Ide betértem, mert éhesen veszélyes vásárolni menni. :) Megszólított egy csávó, erősen tört némettel. Kiderült, hogy lengyel sofőr. Kérdeztem, hogy miből gondolta egy helyi döneresnél, hogy én is sofőr vagyok. Erre az alkatomra mutatott. Mit is mondhatnék. Pedig, én nagyon igyekszem. Pl. már hónapok óta nem iszom sört, pedig szeretem. Bánatomban vettem egy üveg Jäger -t. Éhgyomorra nagyot szlopáltam belőle, és bevertem az otthonról hozott, vájling pacalt, krumplival. Félrészegen, bezabálva arra jutottam, hogy helyes döntés volt anno, hogy a Harley mellett döntöttem. Most is vágyom rá, otthon vár és sohasem kritizálja az alkatomat. :D

Hozzászólások

(#1) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Viszont most lehetne egy gyermeked, motorod is.

Most utóbbi van, nem tudod mutatni büszkén milyen frankó fater vagy.

De nem vagyunk egyformák, így kerek a világ és a pocak. Akkor is kamionoztál?

[ Szerkesztve ]

-

(#2) Somatom válasza Graphics (#1) üzenetére


Somatom
veterán

Nem. Akkor "szellemi szabadfoglalkozású" voltam. :) Egyébként azt mondták, hogy az apaságra meg kell érni, egyszer majd úgy fogom érezni, hogy apa szeretnék lenni. Még nem jött el ez az érzés, de, még csak 54 vagyok, ráérek. Nem szabad az ilyesmit elkapkodni. :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#3) Graphics válasza Somatom (#2) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

54 évesen már más miatt nem fogsz, azért, mert akkor már az az érzés jön, hogy nem fogod tudni felnevelni, ez pedig egy másik "felelősség".

Kivéve, ha van már valahol egy "törvénytelen gyermek", aki egy nap beköszön, hogy fater elvinném a Harley-t. :DDD

-

(#4) Somatom válasza Graphics (#3) üzenetére


Somatom
veterán

Ha el tudja venni tőlem, akkor legalább büszke lehetek rá. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#5) csibe1 válasza Graphics (#3) üzenetére


csibe1
addikt

Ne aggódj emiatt, van aki még jóval hatvan felett is bevállal gyereket. :)
Na őket szokták ezzel csesztetni, hogy ki fogja felnevelni a gyereket, ha beadja a kulcsot.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#6) Graphics válasza csibe1 (#5) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Ez nem csesztetés, hanem te is látod tény.

Tegnap halt meg egy ismerősöm, későn vállalt gyermeket, 2 hónapos a picúr, apa nélkül fog felnőni. Ha tehetném már hamarabb vállaltam volna gyereket. Később már biztos nem.

És ezért mondtam nem vagyunk egyformák. De nem csesztetés, ez mindenkinek saját döntése.

Nem kell a megszokott vonalhoz ragaszkodni, de akkor később sem látom értelmét variálni.

60 felett nem gyereket vállalt, hanem dugott egy jót... :) Magot szórni bármikor lehet. Felelősséget vállalni kicsit nehezebb. Általában az nem is szokott menni.

De ez off.

[ Szerkesztve ]

-

(#7) Somatom válasza Graphics (#6) üzenetére


Somatom
veterán

Na, ez az! Mindenki ezzel a felelősséggel jön a gyerekkel kapcsolatban. Hát nekem ez nem hiányzik.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#8) Graphics válasza Somatom (#7) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

A kettő együtt jár.
Hozzáteszem remekül össze lehet hangolni, én gyerek mellett is megoldom. Ehhez viszont kell egy jó háttér.

Neked nem kell gyerek, nem is szabad bevállalni. Egyszerűen van, akinek ez nem kell.
Se most, se később.

Kérdés viszont, ha ez a nő anno téged igazán szeretett, akkor miért "martad el" magad mellől?
Kérdés ő boldog-e most, hogy van gyereke, avagy sem? ( szerintem boldog, a nő erre van programozva, a férfi kicsit más logika mentén működik).

A távoli ismerős persze, hogy sikerrel járt, Te parkolópályára tetted, gondolom az erősebb kötődés kialakulása előtt már azon is volt.

A házasságok fele válással végződik, ez is programozva van, képtelenek az emberek megfelelő döntéseket hozni és esetleg megjavítani dolgokat.

Nem vagyok okosabb senkinél, mögötted sokkal több élettapasztalat van. :R Csak érdekelnek a különböző élethelyzetek okai.

[ Szerkesztve ]

-

(#9) Somatom válasza Graphics (#8) üzenetére


Somatom
veterán

1. Nem voltam bele szerelmes és akkoriban még hittem a nagy ő -ben.
2. Most sem szeretnék gyereket. Gondolhatod, hogy akkor mennyire vágytam rá.
3. Még ha akartam volna és szerelmes lettem volna, akkor is ott lett volna a szívproblémája. Szerencsére nem lett baj, de volt benne rizikó.
Nem úgy látom, hogy most boldog lenne. Ami engem illet, az én poharam félig tele szokott lenni. Persze, vannak beteljesületlen vágyaim, de összességében ki vagyok békülve a sorsommal.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#10) Graphics válasza Somatom (#9) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Utóbbi a legfontosabb.

-

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.