2019. március 24., vasárnap

Gyorskeresés

Viszlát Lumia

Írta: | Kulcsszavak: Lumia . Windows

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

A mai napon nyugdíjba küldtem a szeretett 640LTE Lumiámat,na azért nem került messzire,anyukámat fogja boldogítani,ami amúgy egy remek telefon is lenne,ha nem épp ez a Windózz futna rajta.Nem vagyok egyik rendszer fanja se,csak szeretném használni,és mondjuk mai napig humoros hogy még a 10-es alá is kell valami program hogy ne a szerencsétlen alap hangokon szólaljon meg a telefon.Maga mint telefont dicsérni lehet,szegény nem tehet róla hogy sz.r rendszer került rá,designja nekem tetszik,fényképei igaz picit szemcsések de aki komolyan fotózni akar úgyse egy mobil az ideál(még ha vannak is).Az utódja egy Galaxy J3 lett,sok szépet még nem tudok mondani,egyik szolgáltatónál vagyok ezernyóócázzéve így ingyen volt(hűségidővel persze),arany,szép a képe ja és android ami most az elsődleges szempont volt.

Volt több Lumiám is,de ez a májkréémfos eléggé elhanyagolta,és egyenlőre soha többé Lumia amíg nincs rá normális rendszer.

Hozzászólások

(#1) total90


total90
(PH! kedvence)

Aztanemjóját :DD

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#2) ivana


ivana
(PH! addikt)

Én is így voltam ősszel, az lumia 520-at lecseréltem egy használt nexus 4-re amit 25-ért vettem. azóta elvagyok. Inkább ezt vettem, mint valami középkategóriás nem nexust újonnan, erősebb mint a cortex-a7-es cuccok.

(#3) Hieronymus


Hieronymus
(senior tag)
LOGOUT blog

Én J5-re váltottam. :K

Nincs

(#4) ghost364


ghost364
(senior tag)

Én 520-ról váltottam THL T6S-re, árban 1:1 csere volt, de sokkal használhatóbb cucc volt még az is. Most pedig vettem egy Redmi 3-at, és ez annyival jobb, hogy hihetetlen :DD

(#5) Zsolt1


Zsolt1
(tag)

Én is a héten váltottam le a Lumia 520-at a 2,5 éves szolgálati idő után. Nem volt vele semmi bajom - az igaz, hogy használhatatlanul lassú volt és nincs rá már szinte semmihez se hivatalos kliens a wp8.1 miatt, de én türelmes ember vagyok (kivétel amikor nem), 1-2 évig még biztos ellettem volna vele - csak sajnos nem kártyafüggetlen és most arra lesz szükségem a nyáron. Az utód nálam is egy Xiaomi Redmi 3 lett, hihetetlen az egy feltöltéssel 12 óra képernyőidő (~3 nap), az 520 már egy napot se nagyon bír ki, 0 használat mellett. Azt sajnálom csak, hogy nem volt időm megvárni, amíg a Pro verzió megérkezik M.o.-ra, az lett volna az igazi best buy. Amúgy az értesítéseket itt még kevésbé kapom meg, mint wp-n, nem tudom mikor lesz végre olyan telefonom, ahol minden azonnal megérkezik :(

Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!

(#6) Luck Dragon


Luck Dragon
(PH! kedvence)

Céges telefonom 640LTE nekem is, 8.1-et használom mai napig rajta, igaz a cég nem is engedi hogy 10-et használjunk. De van 735 is a családban azon ki lett próbálva és használhatatlan... így vissza került rá a 8.1 és azóta is köszöni teszi a dolgát.

Én a HTC (ha az lesz) készített új nexus készülékeit várom, és ha tetszik, az lesz az utód.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.