2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Sulihonlap értelme

Írta: | Kulcsszavak: iskola . suli . pukkancsforpresident . értelmetlen . fejemfalbaverőssmiley

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Minek van egy iskolának honlapja, ha még a könyvosztás meg az évnyitót sem rakják fel? Most emiatt lekéstem a tegnapi tankönyvvásárt, de ma megkaptam a felsőbbévesek könyvosztásán a könyveimet, de azért nem felejtettek el jól letolni miatta.

Hozzászólások

(#1) Thunderzolee

Bár kívülálló vagyok, de egyetértek.

Sok helyen csinálnak honlapot, aztán semmire sem lehet használni.
Akkor meg minek? :F

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#2) Pukkancs válasza Thunderzolee (#1) üzenetére


Pukkancs
tag

Sok embernek van egy ilyen vágya, hogy mínél többen tudják, hogy ő létezik, úgy látszik, hogy valakinek az a vágya, hogy mínél többen tudják, hogy a sulija létezik ;] .

(#3) tkazmer


tkazmer
addikt

azért nagyon sok dologra jó, ha van egy iskolának honlapja, inkább csak nincs kihasználva. kanadában a diákok honlapon keresztül adják be a házi feladatokat, nézik meg az órarendjüket, tanáraik kilétét, (dolgozat)eredményeiket, stb. a szülők számára pedig kifejezetten jól nyomonkövethető így a nebuló teljesítménye, magatartása.

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#4) peterszky


peterszky
őstag

Nem szeptember 1. után van már a tankönyvvásár? :)

What else you gonna do on a Saturday?

(#5) Gergello


Gergello
addikt

Nálunk ez még meg volt fűszerezve azzal, hogy a fórumot egy bot tele spamelte sex hirdetésekkel. :DDD Néha azért kerültek fel hasznos dolgok.

(#6) Pukkancs válasza tkazmer (#3) üzenetére


Pukkancs
tag

Igen, csak ez Kanadában van, nem itthon. Amúgy fel akarják rakni a netre a tanulók jegyeit, hogy a szülők számára nyomon követhető legyen, de eddig nem lett belőle semmi, meg még néha még a naplóban sincsenek benne, mert a tanárok a saját kiskönyvükbe írkodják ezeket :(((
peterszky: Úgy tűnik, ebböl sem lett semmi ebben az évben nálunk.

(#7) finest


finest
őstag

Vihar a biliben, izé, suliban...

tkazmernak igaza van, tök jó lenne, ha minden nyilvántartás, ti. napló, törzslap, bizi, statisztika számítógépesítve volna, csomó haszontalan adminisztráció szűnne meg, jó sok papírt megspórolnánk. Aszem ezzel kezdődne egy értelmes iskolareform.

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#8) Pukkancs válasza finest (#7) üzenetére


Pukkancs
tag

Igaz, sokkal jobb volna, ha a netre feltennék a tanulók jegyeit, mert sokan nem mondják meg a rossz jegyeket a szülőknek, és azok meg néznek nagyot, amikor szülőin a tanár azt mondja nekik, hogy a ygereknek javítani kéne.
Reformhoz: az iskolákat be kéne kamerázni, minden termet, sok probléma megoldódna vele (na jó talán az öltözőt, meg a zuhanyzót -amit soha senki sem használ- nem kéne).

(#9) k_laci


k_laci
tag

na ja, a sulihonlapok .. :) nálunk a hó elején rosszul volt kiírva hogy mikor van tankönyvosztás, ezért én ma mentem értük pedig tegnap kellet volna :DD nembaj, a könyvtároscsávó csak röhögött egyet, hogy ittvan mégegy, aki nem ingyentankönyves :DD mert azoknak kellet ma ;]

(#10) tkazmer válasza Pukkancs (#6) üzenetére


tkazmer
addikt

igen, azért kanadában annyival könnyebb a helyzet, hogy ott a tanár notebookja (jegyzetfüzete) más értelemben is notebook (tehát laptop), így a nyilvántartást is laptopon vezeti:)
a kamerás ötlet szintén nagyon jó, legalábbis a kanadai tapasztalatok azt mutatják (ott mostanában kezdték el bekamerázni az iskolákat, nagymértékben csökkent a bűnözés ennek következtében.)

[ Szerkesztve ]

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.