Sziasztok!
Vágóeszközt kell terveznem és gondoltam tartok egy mini közvélemény kutatást. Teljesen nyitott és egyszerű a kérdés: Mi az, amit a hús-és zöldség felszeletelésénél hiányzik nektek? Mi az a funkció, ami kellemesebbé, már-már élménnyé tenné a szeletelést? Például ilyen lehet a kés nyelének ergonómiája, kókuszdió megfelelő szeletelőeszközének a hiánya, satöbbi.
Köszönöm előre is a segítséget!
Na, csak nem valami ergonómia?, vagy formatervezés?
Első körben, talán az ugrik be, mikor leveses dolgot szeletelek, akkor olyan lesz a kezem. Ergó kéne valami olyan nyél ami megakadályozza azt, hogy ráfolyjon a szmötyi a kezemre.
Ha már kókuszdió, és kés, azt soha az életbe nem fogjuk "szeletelni", max feltörni stb. Én első körben olyan eszközre gondolnék mint a mezei papírvágó, de a penge egyben háztartási késként funkcionálna, és leszerelhető "konyhaképes" lenne