2020. június 1., hétfő

Gyorskeresés

... ez kellett ...

Írta: | Kulcsszavak: peetwhite . élet . mindennapok

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

De régen írtam már te jó ég. Pedig nagyon sok dolog történt velem az utolsó címlapos írásom óta. Most akkor rendszerezem, aztán zúdítom, bár a rendszerezés nem meg valami könnyen, akkor meg főleg nem, ha hatalmas időközről van szó, amit fel kell dolgozni és valami formában a lényeget közölni. Na de hajrá...

Először is a baleset. Azóta sok dolog történt, de apum jogsiját nem vették el és a kocsit is megcsináltathatjuk, mert a rendőrök által készített képeken tökéletesen látszik, hogy az autón lévő sérülések nem a fiú fejének becsapódását mutatják, ergó a fiú nem az elsodrástól, hanem a földre eséstől szenvedett koponyatörést, amibe belehalt.
Az ügyvédünk nagyon jófej, bár nekem fura, mert azt mondja, hogy ne aggódjunk, és egyáltalán nem tájékoztat minket. Múlt héten bevitték egy srácot, aki látta az esetet és ő nem szólt, hogy mi van. Apu itt tépelődött, izgult mindenki, de csak három napra rá számolt be a dolgokról, akkor is csak apum telefonhívása jelezte neki, hogy van itt még öt ember, akinek szólni kéne, elvégre is őket képviselem.

Voltak társadalmi problémáim is az elmúlt időszakban, nevezetesen egy addig színészkedett barátságot felrúgtam. Hogy is néz ez ki? Na várjatok...
Van egy fiú, aki nekem a legjobb barátom. Nagyon szeretem. És volt egy barátnője (már nem az), akit nem szerettem, nem találtam szimpatikusnak. Viszont megjátszottam, hogy bírom, mert milyen már az, amikor van a legjobb haverod a barátnőjét meg utálod.
Szóval összevesztünk, anyáztunk, tiltottunk, számot töröltünk.
Azonban hamar rájöttem, hogy a barátaink szinte ugyanazon emberek, az érdeklődési körünk pedig majdhogynem azonos. Így a dolgokat megbeszéltük, és azóta ismét jóban vagyunk, és ez már nem a színészi karrierem alapozása.

Túl vagyok egy féléven, ami a sulit illeti, 3,70 lett az átlagom, ami messze nem tökéletes. Két ötösöm lett (informatika, ének) és egy kettesem (olasz). Félév után leültem és átgondoltam, hogy mit is akarok, így év végén legalább négyest kell teljesítsek nyelvtanból, irodalomból, fizikából, kémiából, matematikából, földrajzból és angolból. Az informatika ötös alap.
Műszaki pályára akarok lépni, az pedig nem egyszerű, követelmények vannak.

Most a telefonomat várom, mert a P1i-n már túl vagyok, de még nem döntöttem el, hogy mit is akarok helyette. Amint meglesz, írok egy tesztet címlapra, ezzel úgyis tartozok Bognak.

Szóval még élek :)

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.